Muga apropa a Lleida els vins i la cuina “riojana” amb un soparMuga acerca a Lleida los vinos y la cocina “riojana” con una cena

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els vins de roure de Muga (un dels pocs cellers que han renunciat a l’innox i fermenten els seus vins en tines de fusta) i el receptari de La Rioja van desembarcar el passat divendres al restaurant Ambrosia de Rosselló de la mà del celler Muga i el seu distribuïdor, Casa Badio.
L’equip de cuina de Muga (Nieves Díaz de Medina i María de Palacio), el matrimoni Manuel Muga i Arantxa Razkin, la família Hortet (Casa Badio) i l’equip de l’Ambrosia (Ignasi Benito) van oferir un espectacular sopar en el qual vins i menjar es van parlar de tu a tu.
Pel que fa als vins; cava Conde Haro (com a copa de benvinguda), Muga Blanc fermentat amb tina 2009, i Criaça 2006, als entrants; i Selecció Especial 1995, Selecció Especial 2005, Prado Enea Gran Reserva i Torre Muga, als plats principals i postres, van ser la família de vins que es van poder tastar. I al plat… espàrrecs; pebrots farcits de carn; “pochas” i xorisso; xai estofat; formatge de Cameros amb nous i torrada de Santa Teresa caramel·litzada.
Satisfacció generalitzada del públic davant una promoció tan saborosa.Los vinos de roble de Muga (uno de las pocas bodegas que han renunciado al inox y fermentan sus vinos en tinas de madera) y el recetario riojano desembarcaron el pasado viernes al restaurante Ambrosía de Rosselló de la mano de la bodega Muga y su distribuidor, Casa Badio.
El equipo de cocina de Muga (Nieves Díaz de Medina y María de Palacio), el matrimonio Manuel Muga y Arantxa Razkin, la familia Hortet (Casa Badio) y el equipo de la Ambrosía (Ignasi Benito) ofrecieron una espectacular cena en el cual vinos y comida se hablaron de tú a tú.
En cuanto a los vinos; cava Conde Haro (como copa de bienvenida), Muga Blanco fermentado con tina 2009, y Crianza 2006, en los entrantes; y Selección Especial 1995, Selección Especial 2005, Prado Enea Gran Reserva y Torre Muga, en los platos principales y postres, fueron la familia de vinos que se pudieron probar. Y al plato… espárragos; pimientos rellenos de carne; “pochas” y chorizo; cordero estofado; queso de Cameros con nueces y tostada de Santa Teresa caramelizada.
Satisfacción generalizada del público ante una promoción tan sabrosa.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats