Millà de El Dien, finalista del Nova Cuina EspanyolaMillà de El Dien, finalista del Nueva Cocina Española

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El lleidatà Enric Millà Novau, del restaurant El Dien de Vallfogona de Balaguer, ha estat un dels finalistes del Concurs de Cuina Creativa Espanyola.
Millà, amb nomes 27 anys, ja compta amb diferents reconeixements dins del món de la cuina i ara ha obtingut aquest nou guardó en la categoria “cuina amb enginy” (amb productes de preu assequible) amb un “cornet de kikos” amb crema de calçots, llengua de vedella i esponja de cafè. Anteriorment havia quedat guanyador al concurs de cuina creativa catalana, aquests passat mes de febrer en la categoria plat de cullera, i finalista en dues categories de l’edició de 2005 i en una categoria en l’edició de 2004.
El jurat realitzarà el lliurament de premis el proper mes d’octubre a Madrid, junt amb la presentació del llibre “Nueva cocina Española”, que contindrà les receptes guanyadores i les dels quatre finalistes de cada categoria. El concurs premia dotze categories diferents de cuina i ha congregat a cuiners de tot Espanya.
El certamen “Nueva Cocina Española” té com a finalitar destacar els verdaders valors de la restauració Espanyola, recollint i premiant l’esforç, l’enginy i la creativitat dels cuiners.El leridano Enric Millà Novau, del restaurante El Dien de Vallfogona de Balaguer, ha sido uno de los finalistas del Concurso de Cocina Creativa Española.
Millà, con sólo 27 años, ya cuenta con diferentes reconocimientos dentro del mundo de la cocina y ahora ha obtenido este nuevo galardón en la categoría “cocina con ingenio” (con productos de precio asequible) con un “cornete de kikos” con crema de “calçots”, lengua de ternera y esponja de café. Anteriormente había quedado ganador al concurso de cocina creativa catalana, estos pasado mes de febrero en la categoría plato de cuchara, y finalista en dos categorías de la edición de 2005 y en una categoría en la edición de 2004.
El jurado realizará la entrega de premios el próximo mes de octubre en Madrid, junto con la presentación del libro “Nueva cocina Española”, que contendrá las recetas ganadoras y las de los cuatro finalistas de cada categoría. El concurso premia doce categorías diferentes de cocina y ha congregado a cocineros de toda España.
El certamen “Nueva Cocina Española” tiene como finalidad destacar los verdaderos valores de la restauración Española, recogiendo y premiando el esfuerzo, el ingenio y la creatividad de los cocineros.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats