Menú temàtic del bacallà a l’Escola d’Hoteleria i TurismeMenú temático del bacalao en la Escuela de Hostelería y Turismo

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Els Amics del Bacallà van cloure el curs 2012-2013 el passat dimarts, dia 28 de maig, amb un dinar de reconeixement als alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.
Entre els alumnes que van fer el dinar es trobava en Roger Soler, guanyador lleidatà del Concurs Joves Talents de Raimat, i el plat que li va valer el premi: bacallà amb pa, codonyat i caramel de vi.
La resta de plats que acompanyaren la recepta guanyadora també van ser de gran nivell i es va poder degustar: pa amb ou i bacallà; esqueixada de bacallà, fruites i olives; i bunyols de bacallà; carpaccio de bacallà amb fesols del ganxet, gules i pebrot; caragols mar i muntanya amb bacallà; crema freda de bacallà amb ametlla i pera de Lleida; saltat de verdures de primavera amb caragols i bacallà; i gelat de samfaina, bacallà albergínia i tomàquet. Les postres: un tiramisú.
L’acte es va cloure amb una entrega de diplomes als alumnes de cuina i sala que van elaborar i servir el dinar.

“Els Amics del Bacallà” cerraron el curso 2012-2013 el pasado martes, día 28 de mayo, con una comida de reconocimiento a los alumnos de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida.
Entre los alumnos que hicieron la comida se encontraba en Roger Soler, ganador leridano del Concurso Jóvenes Talentos de Raimat, y el plato que le valió el premio: bacalao con pan, membrillo y caramelo de vino.
El resto de platos que acompañaron a la receta ganadora también fueron de gran nivel y se pudo degustar: pan con huevo y bacalao; esqueixada de bacalao, frutas y aceitunas, y buñuelos de bacalao; carpaccio de bacalao con judías del ganxet, gulas y pimiento; caracoles mar y montaña con bacalao; crema fría de bacalao con almendra y pera de Lleida; salteado de verduras de primavera con caracoles y bacalao, y helado de pisto, bacalao berenjena y tomate. Los postres: un tiramisú.
El acto se cerró con una entrega de diplomas a los alumnos de cocina y sala que elaboraron y servir la comida.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats