Menú saludable al Cassia per a celebrar el Dia del RonyóMenú saludable en el Cassia para celebrar el Día del Riñón

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El restaurant Cassia se suma a la celebració del Dia Internacional del Ronyó del proper dijous, dia 11 de març, i el xef de l’establiment –Mateu Blanch– ha incorporat al seu menú setmanal tres plats, especialment recomanats pels seus beneficis cardiovasculars. Lingot d’arròs ecològic amb te Kukichan, escuma de baies de Gogi i seatake; sardines a la planxa a l’estil empedrat calent; i fruites premsades de temporada amb flors primaverals són els tres plats, inclosos en aquesta proposta setmanal, amb què es pot configurar un menú.
La Fundació Renal Jaume Arnó liderarà a Lleida la celebració del Dia Internacional del Ronyó amb la realització, gratuïta, de proves clíniques per a la prevenció i el diagnòstic precoç dels problemes vasculars i la diabetis, el mateix dijous dia 11.El restaurante Cassia se suma a la celebración del Día Internacional del Riñón del próximo jueves, día 11 de marzo, y el chef del establecimiento –Mateu Blanch– ha incorporado a su menú semanal tres platos, especialmente recomendados por sus beneficios cardiovasculares. Lingote de arroz ecológico con té Kukichan, espuma de bayas de Gogi y seatake; sardinas a la plancha al estilo adoquinado caliente; y frutas prensadas de temporada con flores primaverales son los tres platos, incluidos en esta propuesta semanal, con que se puede configurar un menú.
La Fundación Renal Jaume Arnó liderará en Lleida la celebración del Día Internacional del Riñón con la realización, gratuita, de pruebas clínicas para la prevención y el diagnóstico precoz de los problemas vasculares y la diabetes, el mismo jueves día 11.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats