Menú gastronòmic de Blanch i Masich a CassiaMenú gastronómico de Blanch y Masich en Cassia

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El xef Mateu Blanch, a la cuina; i la sommelier Judit Masich a la sala, seran els dos responsables de la que han volgut denominar Orquesta Gastronòmica del Cassia, que “interpretarà” un menú gastronòmic durant el Festival Tasta l’Òpera que tindrà lloc a final de mes de juny.
Platerets de mini orelletes salades d’olives arbequines; clarinet cruixent estil gressini amb sèsam blanc i sopa freda de formatge dels Pirineus Catalans; i trompetes de la mort sobre coca de recapte seran els snacks “piano, piano” d’aquest menú.
Campanes florals sobre “Vichy-Sousse” de poma i pera amb herbes anissades; flauta de pa grenyat cuit amb llenya, mató, prunes, anxoves i oli d’arbequina verge extra, els entrants. Timbal de bacallà esqueixat amb olivada i xips de julivert, el peix. I Mateu ha apostat per un triangle de vedella cruixent amb maduixes amb pebre vermell com a carn.
El bombo “sonoro” de peta-zetas de xocolata líquida amb cremós de torro i cítrics serà el tancament d’aquest festival gastronòmic musical.El chef Mateu Blanch, a la cocina; y la sommelier Judit Masich en la sala, seran los dos responsables de la que han querido denominar Orquesta Gastronómica del Cassia, que “interpretará” un menú gastronómico durante el Festival “Tasta l’Òpera” (“Prueba la Ópera”) que tendrá lugar a finales del mes de junio.
Platillos de mini orejones salados de olivas arbequinas; clarinete crujiente estilo gressini con sésamo blanco y sopa fría de queso de los Pirineo Catalanes; y trompetas de la muerte sobre “coca de recapte” serán los snacks “piano, piano” de este menú.
Campanas florales sobre “Vichy-Sousse” de manzana y pera con hierbas anisadas; flauta de pan “grenyat” cocido con leña, requesón, ciruelas, anchoas y aceite de arbequina virgen extra, los entrantes. Tambor de bacalao rasgado con olivada y chips de perejil, el pescado. Y Mateu ha apostado por un triángulo de ternera crujiente con fresas con pimienta roja como carne.
El bombo “sonoro” de peta-zetas de chocolate líquido con cremoso de turrón y cítricos será el cierre de este festival gastronómico musical.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats