Menú espanyol especial de l’EOI a Casa JúliaMenú español especial del EOI en Casa Júlia

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Casa Júlia (Francesc Macià, 13-15) ens ofereix, fins al dia 15 de febrer, un menú amb plats tradicionals de cuina espanyola per celebrar la Quinzena de la Llengua Espanyola en el marc de Vintè Aniversari de l’Escola Oficial de Idiomes.
Júlia Aragón, propietaria cuinera del local, ens convida a fer un tomb gastronòmic per la pell del bou iniciant el viatge amb unes “migas” a la pastora d’aperitiu.
Per menjar peix, Casa Júlia ens porta fins al receptari tradicional de Galícia per deleitar-nos amb un pop a feira, mentre que el plat de carn consta d’un estofat de cua de bou a l’estil andalús. De postres, la “leche frita” fa les delícies dels més llaminers. Tot per 20 euros, iva inclòs, amb aigua i vi Denominació d’Origen.Casa Júlia (Francesc Macià, 13-15) nos ofrece, hasta el día 15 de febrero, un menú con platos tradicionales de cocina española para celebrar la Quincena de la Lengua Española en el marco de Vigésimo Aniversario de la Escuela Oficial de Idiomas.
Júlia Aragón, propietaria cocinera del local, nos invita a hacer una ruta gastronómica por la piel del buey iniciando el viaje con unas “migas” a la pastora de aperitivo.
Para comer pescado, Casa Júlia nos trae hasta el recetario tradicional de Galicia para deleitarnos con un pulpo a feira, mientras que el plato de carne consta de un estofado de cola de buey al estilo andaluz. De postres, la “leche frita” hace las delicias de los más golosos. Todo por 20 euros, iva incluido, con agua y vino Denominación de Origen.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats