Menú català d’Aniversari de l’EOI a La Fusta Menú catalán de Aniversari del EOI en La Fusta

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Jaume Lahuerta i Judith Cabré han ofert, durant la primera quinzena de febrer, al Restaurant La Fusta (Pardinyes) un menú català per celebrar el 20è Aniversari de l’Escola Oficial d’Idiomes a Lleida.
Aquesta parella, sempre entre la cuina tradicional i la d’autor, ha fugit dels plats típic lleidatans per tal d’apropar a tots els lleidatans especialitats d’altres comarques, sempre des del seu punt de vista. Jaume, des de la cuina, i Judith, a la sala, han servit durant aquest dies unes croquetes casolanes de pollastre d’aperitiu; un bacallà al romesco de festucs de primer plat; i una galata de porc amb verduretes i calçots de segon. De postres, gelat de crema catalana.
Tot per 20 euros, amb el beure apart.Jaume Lahuerta y Judith Cabré han ofrecido, durante la primera quincena de febrero, en el Restaurante La Fusta (Pardinyes) un menú catalán para celebrar el 20è Aniversario de la Escuela Oficial de Idiomas en Lleida.
Esta pareja, siempre entre la cocina tradicional y la de autor, ha huido de los platos típico leridanos para acercar a todos los leridanos especialidades otras comarcas, siempre desde su punto de vista. Jaume, desde la cocina, y Judith, en la sala, han servido durante este días unas croquetas caseras de pollo de aperitivo; un bacalao al romesco de pistachos de primer plato; y una mejilla de cerdo con verduritas y “calçots” de segundo. De postres, helado de crema catalana.
Todo por 20 euros, con el bebida aparte.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats