Menú cassolà “de la mare” a La FustaMenú casero “de la madre” en La Fusta

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Al restaurant de Pardinyes La Fusta (Tarragona, 31), tot i que la innovadora carta està dirigida per en Jaume Lahuerta, el menú del dia el fa la mare: Victòria Ribera.
Amb Judith Cabré al menjador, aquesta família ofereix un servei de dinar diàri cassolà, saboros i de bones racions. Tot amb un ventall de plats de tres primers, tres segons, tres postres i beure per 9,90 euros més IVA.
Als primers plats mereix la pena deixar-se caure un dimarts o divendres per tastar la paella o la fideua, respectivament. Les sopes no falten. I alhora dels segons, amb les carns com a opció trobem fricandó, peus de porc o estofats. Pels menjadors de peix, el salmó, gall, popets, bacallà o sípia cobren prota-gonisme segons el mercat.
Als postres destaca el iogurt i el pastís de poma fet a casa.En el restaurante de Pardinyes La Fusta (Tarragona, 31), a pesar de que la innovadora carta está dirigida por en Jaume Lahuerta, el menú del día lo hace la madre: Victoria Ribera.
Con Judith Cabré en el comedor, esta familia ofrece un servicio de comida diaria casera, sabrosa y de buenas raciones. Todo con un abanico de platos con tres primeros, tres segundos, tres postres y bebida por 9,90 euros más IVA.
Entre los primeros platos merece la pena dejarse caer un martes o viernes para probar la paella o la fideuá, respectivamente. Las sopas no faltan. Y a la hora de los segundos, con las carnes como opción encontramos fricandó, pies de cerdo o estofados. Por los comedores de pescado, el salmón, gallo, pulpitos, bacalao o sepia cobran protagonismo según el mercado.
De postres destaca el yogur y el pastel de manzana hecho en casa.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats