Medalla d’Or de les botigues gourmet per l’oli RomanicoMedalla de Oro de las tiendas gourmet para el aceite Romanico

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’oli Romanico d’Agrolés ha estat guardonat amb la Medalla d’Or del concurs anglès Great Taste Awards 2009 organitzat pels professionals de la distribució gourmet del Regne Unit. Així l’oli Romanico cent per cent arbequina de l’envasadora lleidatana s’exhibirà, juntament amb la resta de productes guanyadors, a la London Speciality & Fine Food Fair Olympia que tindrà lloc entre els dies 6 i 8 de setembre. Josep Lluís Trilla, director comercial de GrupActel –entitat en la qual la cooperativa Agrolés està integrada–, i Maite Vigatà, responsable de vendes de Romanico, destaquen el posicionament de la marca al mercat britànic.
Els Great Taste Awards, concedits pel Gremi de Detallistes d’Alimentació Gourmet del Regne Unit, estan considerats com els “Òscars” del món de l’alimentació gourmet i són un reconeixement i un premi a la qualitat excepcional d’aliments presents en el mercat britànic.
Formen el Jurat del Premi 150 membres que intervenen en un procés de tastos a cegues i ús dels aliments en la cuina. Durant l’última dècada aquests premis han aconseguit un prestigi davant els detallistes gourmet per la rigorositat del procés de selecció de productes i per la qualitat dels productes guardonats.
L’ametlla llargueta Romanico fregida en oli verge extra d’oliva arbequina ja va obtenir la medalla d’or d’aquests prestigiosos premis en l’edició de 2006 i en la categoria d’snacks. El jurat va reconèixer llavors la qualitat excepcional d’aquest producte tan especial a causa del sabor peculiar de l’ametlla i l’oli utilitzats en la seva elaboració.El aceite Romanico de Agrolés ha sido galardonado con la Medalla de Oro del concurso inglés Great Taste Awards 2009 organizado por los profesionales de la distribución gourmet del Reino Unido. Así el aceite Romanico cien por cien arbequina de la envasadora leridana se exhibirá, junto con el resto de productos ganadores, en la London Speciality & Fine Food Fair Olympia que tendrá lugar entre los días 6 y 8 de septiembre. Josep Lluís Trilla, director comercial de GrupActel –entidad en la cual la cooperativa Agrolés está integrada–, y Maite Vigatà, responsable de ventas de Romanico, destacan el posicionamiento de la marca al mercado británico.
Los Great Pruebo Awards, concedidos por el Gremio de Detallistas de Alimentación Gourmet del Reino Unido, están considerados como los “Oscars” del mundo de la alimentación gourmet y son un reconocimiento y un premio a la calidad excepcional de alimentos presentes en el mercado británico.
Forman el Jurado del Premio 150 miembros que intervienen en un proceso de catas a ciegas y uso de los alimentos en la cocina. Durante la última década estos premios han conseguido un prestigio ante los detallistas gourmet por la rigurosidad del proceso de selección de productos y por la calidad de los productos galardonados.
La almendra larguita Romanico frita en aceite virgen extra de oliva arbequina ya obtuvo la medalla de oro de estos prestigiosos premios en la edición de 2006 y en la categoría de snacks. El jurado reconoció entonces la calidad excepcional de este producto tan especial debido al sabor peculiar de la almendra y el aceite utilizados en su elaboración.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats