Mas Blanch i Jové reforça la seva aposta per l’art Mas Blanch i Jové refuerza su apuesta por el arte

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El celler de la Pobla de Cérvoles, reconegut pels seus vins Saó Blanc, Saó Rosat i els negres, Abrivat i Expressiu; també és referència del maridatge entre vi i art. Aquesta vocació s’ha reforçat aquesta setmana amb la col·laboració del celler de Les Garrigues amb el Museu de Lleida, aportant el vi amb el qual s’inauguren les exposicions temporals de 2014.
La finca on s’ubica Mas Blanch i Jové compta des del seu inici amb la Vinya dels Artistes. Aquest espai, obert a la natura i a l’art, acull la instal·lació d’un muntatge escultòric cada any que fa de la vinya un museu a l’aire lliure. A més, el celler és l’escenari habitual d’exposicions, concerts i altres manifestacions culturals i artístiques.

La bodega de la Pobla de Cérvoles, reconocido por sus vinos Saó Blanc, Saó Rosado y los negros, “Abrivat” i “Expressiu”; también es referencia del maridaje entre vino y arte. Esta vocación se ha reforzado esta semana con la colaboración de la bodega de Les Garrigues con el Museo de Lleida, aportando el vino con el que se inauguran las exposiciones temporales de 2014.
La finca donde se ubica Mas Blanch i Jové cuenta desde su inicio con la “Vinya dels Artistes”. Este espacio, abierto a la naturaleza y al arte, acoge la instalación de un montaje escultórico cada año respecto de la vid un museo al aire libre. Además, la bodega es el escenario habitual de exposiciones, conciertos y otras manifestaciones culturales y artísticas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats