[:ca]Mas Blanch i Jové inicia una verema de 80.000 quilos[:es]Mas Blanch i Jové inicia una vendimia de 80.000 kilos[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

MasBlancJoveVerema2018 a

[:ca]El celler Mas Blanch i Jové va començar dimarts, dia 25 de setembre, la verema 2018 amb una previsió de 80.000 quilos de raïm d’excepcional qualitat després de dues anyades complicades marcades per les fortes sequeres. Una recol·lecta que destaca per ser cent per cent manual, ecològica i “solar”, ja que el celler genera energia solar equivalent al seu consum.

Mas Blanch i Jové ha començat la verema amb la varietat Macabeu de les finques Llinars i Vinya dels Artistes i es preveu que no serà fins a principis de novembre que s’acabarà la collita.

Tal com diu Sara Jové, “aquest cap de setmana entre les 11 i les 14 hores de dissabte i diumenge, els visitants que es desplacin fins a Mas Blanch i Jové podran sentir l’aroma del vi que s’està fent, passejar per la Vinya dels Artistes i provar el raïm que encara queda per collir, per després tastar a dins del celler els seus vins Saó i Troballa”.

Aquest celler, situat a la subzona de Les Garrigues, té les vinyes dins del municipi de la Pobla de Cérvoles: un terreny sec i pedregós, amb molt bon drenatge i que es troba a una altura considerable (uns 700 m d’altura). Aquest clima i paisatge es tradueix amb un raïm molt sa, petit, amb molts sucres i polifenols i que dóna com a resultat vins molt frescos, potents, equilibrats, elegants i amb molt color. Vins 100% ecològics (no s’utilitzen ni herbicides ni pesticides) i solars, ja que tota l’energia utilitzada per l’elaboració dels vins prové de les seves 110 plaques solars instal·lades a vora del celler. La verema d’aquest celler sempre és de les últimes a tot Catalunya a causa de l’especial microclima del lloc (amb dies calorosos però nits fresques) i també a la filosofia d’esperar al moment òptim de maduració del raïm.[:es]La bodega Mas Blanch i Jové comenzó el martes, día 25 de septiembre, la vendimia 2018 con una previsión de 80.000 kilos de uva de excepcional calidad tras dos añadas complicadas marcadas por las fuertes sequías. Una recolecta que destaca por ser cien por cien manual, ecológica y “solar”, ya que la bodega genera energía solar equivalente a su consumo.

Mas Blanch i Jové ha comenzado la vendimia con la variedad Macabeo de las fincas Llinars y Viña dels Artistes y se prevé que no será hasta principios de noviembre que se acabará la cosecha.

Tal como dice Sara Jové, “este fin de semana entre las 11 y las 14 horas del sábado y domingo, los visitantes que se desplacen hasta Mas Blanch i Jové podrán sentir el aroma del vino que se está haciendo, pasear por la viña de los Artistas y probar la uva que aún queda por cosechar, para luego probar dentro de la bodega sus vinos Saó y Troballa”.

Esta bodega, situada en la subzona de Les Garrigues, tiene las viñas dentro del municipio de la Pobla de Cérvoles: un terreno seco y pedregoso, con muy buen drenaje y que se encuentra a una altura considerable (unos 700m de altura). Este clima y paisaje se traduce con una uva muy sana, pequeña, con muchos azúcares y polifenoles y que da como resultado vinos muy frescos, potentes, equilibrados, elegantes y con mucho color. Vinos 100% ecológicos (no se utilizan ni herbicidas ni pesticidas) y solares, ya que toda la energía utilizada para la elaboración de los vinos proviene de sus 110 placas solares instaladas a bordo de la bodega. La vendimia de esta bodega siempre es de las últimas en toda Cataluña debido al especial microclima del lugar (con días calurosos pero noches frescas) y también a la filosofía de esperar el momento óptimo de maduración de la uva.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats