Maridatge i Tast a cegues, a Tastavins de Juneda

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

F90391AA-537F-4D96-B98A-E2A71550225C

Fira amb vint-i-dos cellers, tapes i música el dissabte 17 de juny

L’Art del Maridatge i el Concurs de Tast a cegues per parelles seran les jornades tècniques que obriran la 3a edició de la Fira Tastavins de Juneda el dissabte, dia 17 de juny. A la tarda, la mostra de vins amb vint-i-dos cellers confirmats, tapes i música serà el plat fort del programa. Xavier Navarro i Ramon Griñó, directors de la fira presentaran el programa d’aquesta edició 2023 aquest vespre al Palau de Margalef en el marc d’un Tast de Vins de Raimat a partir de les 21 hores.

Navarro explica que, dins del programa de la fira, aquest any han volgut convidar als sommeliers Bruno Tannino i Javier Campo a La Farinera de Juneda per fer una primera jornada matinal sobre maridatge entre les 10.30 hores i les 12.30 hores. Tannino és coautor dels llibres de Sapiens del Vi dins del projecte Bullipèdia de Ferran Adrià; mentre que Campo és l’autor del llibre “El Arte del Maridaje”.

Després de dinar, al mateix espai de La Farinera, Griñó detalla que tindrà lloc una nova edició del tast a cegues per parelles a partir de les 17.00 hores. La participació en aquesta activitat tindrà un cost de 10 euros per parella, prèvia inscripció, ja que les places són limitades.

Per la seva banda, en Xavier destaca la consolidació de la mostra de vins a la plaça Catalunya amb la participació de vint-i-dos cellers de cinc denominacions d’origen catalanes de les 18.30 a la matinada. Una fira que també comptarà amb degustació de tapes i ambientació musical.

La Fira Tastavins de Juneda està organitzada per l’Associació Tastavins i l’Ajuntament de Juneda amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, INCAVI i la Denominació d’Origen Costers del Segre.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats