Maridatge de Cercavins al restaurant Jardí d,AlguaireMaridaje de Cercavins en el restaurante Jardí d,Alguaire

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La parella de restauradors, Josep Gómez Bargosa i Maria Fernández del Jardí d’Alguaire, va inaugurar el 25 de gener un cicle de maridatges amb els quals volen apropar a la seva clientela els vins i altres productes de proximitat. Cercavins de Verdú (DO Costers del Segre) va ser el celler convidat d’aquest primer sopar. L’enòleg Enric Gil i el distribuïdor Isaac Pedrós van comentar els vins que elabora Cercavins que van tenir una gran acceptació entre el mig centenar de comensals que van participar en aquesta trobada. El copropietari del celler, Josep Solé, es va manifestar molt satisfet per la resposta del públic, doncs més de 80 persones es van quedar en llista d’espera segons explicà el mateix Josep Gómez.
Un dels plats estrella de la casa: el milfulls de poma amb escalivada, foie i salsa de mel obrí el menú maridant amb el Guilla 2009. Tot seguit, ou amb tòfona, patata i ceba confitada; acompanyat per l’Égom 2007; i l’expressiu Bru de Verdú 2010 es va servir amb les costelletes de cabrit –fetes al moment entre Gómez i el jove cuiner Ivan Betrian. L’altre plat principal de la nit, una altra especialitat del Jardí d’Alguaire: el civet de cérvol amb carbassa que es va servir amb el Bru de Verdú 14 2009. A les postres, banda de poma amb crema i gelat de vainilla amb l’escumós Brut de Verdú 2011.
Després del cafè, es va poder degustar un gintònic elaborat amb la nova tònica Me i ginebra Master’s. El servei, un nombrós equip liderat pel responsable de sala Víctor Garcia, al punt.La pareja de restauradores, José Gómez Bargosa y María Fernández del Jardín de Alguaire, inauguró el 25 de enero un ciclo de maridajes con los que quieren acercar a su clientela los vinos y otros productos de proximidad. Cercavins de Verdú (DO Costers del Segre) fue la bodega invitada de esta primera cena. El enólogo Enric Gil y el distribuidor Isaac Pedrós comentaron los vinos que elabora Cercavins que tuvieron una gran aceptación entre el medio centenar de comensales que participaron en este encuentro. El copropietario de la bodega, José Solé, se manifestó muy satisfecho por la respuesta del público, pues más de 80 personas se quedaron en lista de espera según explicó el propio José Gómez.
Uno de los platos estrella de la casa: el milhojas de manzana con escalivada, foie y salsa de miel abrió el menú maridado con el Guilla 2009. A continuación, huevo con trufa, patata y cebolla confitada; acompañado por el Égom 2007; y el expresivo Bru de Verdú 2010 se sirvió con las costillitas de cabrito-hechas al momento entre Gómez y el joven cocinero Ivan Betrián. El otro plato principal de la noche, otra especialidad del Jardín de Alguaire: el civet de ciervo con calabaza que se sirvió con el Bru de Verdú 14 2009. En los postres, banda de manzana con crema y helado de vainilla con el espumoso Brut de Verdú 2011.
Después del café, se pudo degustar un gin tonic elaborado con la nueva tónica Me y ginebra Master ‘s. El servicio, un numeroso equipo liderado por el responsable de sala Víctor García, en su punto.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats