Maridatge amb els vins i caves EmendisMaridaje con los vinos y cavas Emendis

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els vins i caves de finca Emendis, distribuïts per Casa Badio, van ser els protagonistes del darrer sopar de maridatge de NeoParc, el divendres 20 de novembre.
Uns raviolis de boletus amb tartufo blanc maridats amb cava Brut Rosé Emendis 100 % trepat; i un mar i muntanya de morro i orella amb vieires amb brut nature Reserva IMUM Emendis van ser els entrants de la vetllada.
I el primer dels plats principals, un suquet de peix de Sant Pere amb musclos de roca maridat amb vi blanc Trio d´Emendis 2008, D.O. Penedès. Mentre que a l’hora de la carn, el xef Antoni Rúbies va optar per unes broquetes de filet d´ànec amb mongetes del ganxet i crestes de gall casades amb Vi negre Mater 2006. D.O. Penedès.
Per postres, una pasta de full amb plàtan, festucs i gelat de coco es va acompanyar amb Reserva Brut Nature Emendis.Los vinos y cavas de finca Emendis, distribuidos por Casa Badio, fueron los protagonistas de la última cena de maridaje de NeoParc, el viernes 20 de noviembre.
Unos raviolis de boletus con tartufo blanco maridados con cava Brut Rosé Emendis 100 % trepat; y un mar y montaña de morro y oreja con vieiras con brut nature Reserva IMUM Emendis fueron los entrantes de la velada.
Y el primero de los platos principales, un suquet de pescado de Sant Pere con mejillones de roca maridado con vino blanco Trio d´Emendis 2008, D.O. Penedès. Mientras que a la hora de la carne, el chef Antoni Rúbies optó por unas brochetas de filete de pato con judías del “ganxet” y crestas de gallo casadas con Vino tinto Mater 2006. D.O. Penedès.
Para los postres, una pasta de hojaldre con plátano, pistachos y helado de coco se acompañó con Reserva Brut Nature Emendis.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats