ACCIÓ DE SUPORT AL SECTOR

Mahou San Miguel donarà als seus clients hostalers cervesa i aigua per valor de 75 milions d’euros

La cervesera farà reposició dels barrils i els tancs que han quedat oberts al començar el confinament

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

Trobada d'hostalers a San Miguel Lleida

Tot i que la companyia també s’està veient molt afectada per la crisi actual, vol contribuir amb el seu esforç a reduir l’impacte de la mateixa en bars i restaurants i ajudar-los a que la seva reobertura impliqui menors costos

La cervesera ha decidit reenfocar gran part les seves inversions de l’any per finançar aquesta i altres mesures dirigides a donar suport a l’Hostaleria

Mahou San Miguel, companyia cervesera familiar 100% espanyola, líder d’al sector al nostre país, ha posat en marxa un pla global de suport a l’Hostaleria que té com a objectiu ajudar a la recuperació dels negocis dels seus clients de tota la geografia nacional un cop finalitzi la situació de tancament a la qual ha obligat la crisi actual. En el marc d’aquest Pla, a més de la reposició dels barrils i els tancs que han quedat oberts i instal·lats sense acabar durant el confinament, la companyia els donarà suport amb el lliurament addicional de cervesa de les seves marques Mahou, San Miguel i Alhambra i de la seva aigua mineral natural Solán de Cabres, en formats retornables. Aquesta aportació extraordinària de producte suposarà per als hostalers una facturació estimada de més 75 milions d’euros.

Amb aquesta iniciativa, Mahou San Miguel vol contribuir a pal·liar l’impacte econòmic que les mesures per frenar la pandèmia han causat en bars i restaurants, proporcionant-mercaderia perquè puguin iniciar la seva activitat amb menors costos. Així, de forma general, lliurarà als seus clients dos barrils de cervesa per cada aixeta i l’equivalent a el consum mitjà aproximat de tota una setmana en ampolles retornables tant de cervesa com d’aigua mineral natural.

El Canal d’Hostaleria representa la majoria de les vendes de cervesa a Espanya, de manera que el tancament de bars i restaurants també té un impacte molt sever en el sector cerveser, molt lligat a la trobada social. Tot i que el negoci de Mahou San Miguel s’està ressentint considerablement amb aquesta situació, la cervesera ha decidit reenfocar els seus recursos a aquest pla de suport global a l’Hostaleria, reconduint a aquest fi importants inversions i accions que tenia previstes aquest any per altres projectes.

“El nostre compromís amb l’Hostaleria és històric i de llarg termini i, davant d’una crisi d’aquestes característiques, anem a donar-los suport, ara més que mai, en tot el que puguem. Aquesta iniciativa suposa per a nosaltres una important inversió, quan també estem patint molt en aquest moment actual, però l’esforç val la pena si podem contribuir a pal·liar en part la complicada situació que aquest sector tan important per a l’economia espanyola i tots els seus professionals, distribuïdors i proveïdors estan vivint actualment “, assegura Peio Arbeloa, director general de la Unitat de Negoci Espanya de Mahou San Miguel.

La companyia considera que, d’aquesta manera, contribuirà a accelerar la recuperació d’un sector, com és l’Hostaleria, que suposa el 6% de l’PIB de país. Aquesta iniciativa, la nota tècnica els clients poden consultar a la plataforma Rentabilibar (www.rentabilibar.es), se suma a altres mesures que ja ha posat en marxa de forma personalitzada amb els seus distribuïdors i els seus clients per ajudar-los a sortir d’aquesta difícil situació.

 

 

Important esforç de les seves marques per donar suport a l’Hostaleria

Mahou San Miguel i les seves marques icòniques -Mahou, Sant Miquel, Alhambra i Solán de cabres- estan bolcades en donar suport a l’Hostaleria, tant en aquest període d’emergència sanitària com en el futur, un cop es reprengui la normalitat. De fet, han decidit renunciar a una part rellevant de la seva activitat per destinar aquests recursos a ajudar els establiments hostalers que, com afirma Peio Arbeloa “són l’ànima i els facilitadors de la trobada social, la raó de ser i motor de les nostres marques, i allò per la qual cosa hi ha la nostra Companyia “.

Fa unes setmanes, Mahou va llançar una campanya en què homenatjava als bars i demostrava el compromís de la marca amb els mateixos, sota el lema “Ahora más que nunca. Juntos para siempre”:

 

 

Altres iniciatives per contribuir a reactivar el sector
La cervesera també ha posat en marxa “Ahora Más Que Nunca”, una plataforma de finançament col·lectiu per donar suport als establiments tant durant el seu tancament com quan tornin a obrir les portes. Així, gràcies a aquest projecte, els ciutadans que vulguin contribuir a la reactivació de l’Hostaleria podran fer-ho a través de dues modalitats: la compra d’una consumició, canviable quan els bars tornin a l’activitat, o una donació directa a el local que elegeixin través del web www.ahoramasquenunca.beer .

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats