#CONFITATS AMB... TOMÀS CUSINÉ

La DO Costers del Segre promociona el servei a domicili dels seus cellers

Quasi la totalitat dels cellers del territori faciliten el subministrament del producte fins al consumidor

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

#COFITATSConvesaTCusine

La DO Costers del Segre promociona, mitjançant una campanya d’anuncis als mitjans i les xarxes socials, el servei de vins a domicili dels seus cellers confiant que ara, “al consumidor ha d’apostar pel producte local. I a la web de la DO Costers del Segre es publiciten tots els cellers que vénen en línia”, explica Tomàs Cusiné, president de la DO i, també, de la Ruta del Vi de Lleida. Cusiné creu que amb el confinament i limitació de moviment, el producte de proximitat ha de tenir més importància que mai, així com recorda que “sense el sector de l’hostaleria, els petits cellers que no tenen distribució en supermercat l’únic que poden fer és servir a domicili”.

Prop d’una vintena de cellers de la Denominació d’Origen Costers del Segre disposaven del servei de venta a domicili en començar la Pandèmia de la Covid-19, ve amb botiga virtual o per comandes telefòniques o per correu electrònic. Ara, amb la restauració pràcticament tancada (només treballa un grapat de restaurants que també fan servei a domicili) quasi la totalitat dels cellers del territori faciliten el subministrament del producte fins al consumidor.

 

 

En aquest sentit, Cusiné espera que tan aviat finalitzi el confinament i es pugui tornar a iniciar l’activitat de lleure, “els ciutadans facin confiança als restaurants, i donin suport a la gastronomia i els productes de proximitat”.

Si bé en començar el confinament es va parlar d’un augment de la venda de vi i cervesa als supermercats; diferents agents del sector recorden que l’augment de venda als supermercats no és un augment global ni de consum, ja que aquestes dues begudes es consumeixen fonamentalment en bars i restaurants, ara tancats.

D’altra banda, Tomàs Cusiné, bodeguer del Grup Castell del Remei (Castell del Remei, Cérvoles, Tomàs Cusine i Cara Nord) explica que com la major part de les empreses del sector “hem tingut que fer un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO), mantenim l’activitat indispensable a la vinya, el celler i l’administració i gestió”.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats