Luis Cañas Crianza 09, millor vi del món segons ParkerLuis Cañas Crianza 09, mejor vino del mundo según Parker

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El vi Luis Cañas Crianza 2009, ha estat considerat, ni més ni menys, millor vi relació qualitat preu del món en 2012 per la prestigiosa revista americana Wine Advocate, dirigida pel “gurú” nord-americà Robert Parker. Aquesta revista és, sens dubte, la referència a nivell mundial en el que a vins es refereix i seguida per milions d’entusiastes del vi a tot el món.
En el mes de juliol d’aquest mateix 2012, aquesta revista feia públiques, de la mà del seu corresponsal per a vins espanyols i expert catador Neal Martin, les puntuacions de vins espanyols en les quals Luis Cañas va aconseguir situar 5 dels seus vins amb puntuacions que sobrepassaven els mítics 90 punts Robert Parker.
Concretament al Luís Cañas 2009 li van atorgar 92 punts. 2012 ha estat, un any més, molt fructífer en elogis, guardons i extraordinàries crítiques per a aquest prestigiós celler situat en Villabuena de Alava. Luis Cañas segueix demostrant que té una imatge i una qualitat contrastada ja no solament al mercat nacional sinó que és tot un referent al mercat internacional sent sens dubte un clar impulsor de la imatge de Rioja Alabesa a nivell mundial.
Segons paraules de Juan Luis Cañas, gerent i propietari el celler: “És un orgull per a nosaltres i alguna cosa que ni en el millor dels nostres somnis haguéssim imaginat fa uns anys”.
Continua “Sens dubte, és fruit de l’esforç, de la il·lusió i de la passió que sentim per fer alguna cosa que ha estat i és la forma de vida de la meva família durant generacions. I ens alegrem també perquè posem un gra de sorra més perquè els vins de Rioja Alabesa siguin reconeguts a tot el món”.
Aquest fet recolza la imatge de Luis Cañas en els més de 40 països dels 5 continents en els quals està present, així com de la qualitat dels vins que s’elaboren en la Denominació d’Origen Qualificada Rioja.
El vino Luis Cañas Crianza 2009 ha sido considerado, ni más ni menos, mejor vino relación calidad precio del mundo en 2012 por la prestigiosa revista americana Wine Advocate, dirigida por el “gurú” norteamericano Robert Parker. Esta revista es, sin duda, la referencia a nivel mundial en lo que a vinos se refiere y seguida por millones de entusiastas del vino en todo el mundo.
En el mes de julio de ese mismo 2012, esta revista hacía públicas, de la mano de su corresponsal para vinos españoles y experto catador Neal Martin, las puntuaciones de vinos españoles en las que Luis Cañas logró situarse 5 de sus vinos con puntuaciones que sobrepasaban los míticos 90 puntos Robert Parker.
Concretamente a Luís Cañas 2009 le otorgaron 92 puntos. 2012 ha sido, un año más, muy fructífero en elogios, premios y extraordinarias críticas para este prestigioso bodega situada en Villabuena de Alava. Luis Cañas sigue demostrando que tiene una imagen y una calidad contrastada ya no sólo en el mercado nacional sino que es todo un referente en el mercado internacional siendo sin duda un claro impulsor de la imagen de Rioja Alavesa a nivel mundial.
Según palabras de Juan Luis Cañas, gerente y propietario la bodega: “Es un orgullo para nosotros y algo que ni en el mejor de nuestros sueños hubiéramos imaginado hace unos años”.
Continúa “Sin duda, es fruto del esfuerzo, de la ilusión y de la pasión que sentimos por hacer algo que ha sido y es la forma de vida de mi familia durante generaciones. Y nos alegramos también porque ponemos un grano de arena más para que los vinos de Rioja Alavesa sean reconocidos en todo el mundo “.
Este hecho apoya la imagen de Luis Cañas en los más de 40 países de los 5 continentes en los que está presente, así como de la calidad de los vinos que se elaboran en la Denominación de Origen Calificada Rioja.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats