Lo Tall degusta “El Cuiner, el Lladre, la seva Dona i el seu Amant” al Mas dels ArcsLo Tall degusta “El Cocinero, el Ladrón, su Mujer y su Amante” en el Mas dels Arcs

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’Associació Gastronòmica Lo Tall va celebrar ahir a la nit el seu tercer menú de pel·lícula al Restaurant Mas dels Arcs (Vilanova de la Barca), inspirat aquesta vegada en el film “El Cuiner, el lladre, la seva dona i el seu amant”. Antoni Vilaró, cap de cuina de l’establiment, va fer del menú inspirat en la pel·lícula de Peter Greenaway tota una exhibició gastronòmica. Vilaró va alternar en la seva proposta culinària una senzilla amanida d’alvocats amb llagostins amb un faisà amb raïm moscatell i compota de poma; o sofisticades culleretes de contrastos i ostres Mornay o Florentines. A les postres, uns tradicionals profiterols van tancar el menú.
Lo Tall despedirà el cicle cinematogràfic i gastronòmic “Menús de Pel·lícula” celebrat amb motiu del desè aniversari de l’entitat, el proper dimarts 31 d’octubre amb un sopar a l’Hotel NH Pirineos durant el qual el xef Miquel Martínez recrearà plats de la pel·lícula “Deliciosa Martha”, que es projectarà el dia anterior al Centre Cultural de la Obra Social de la Fundació la Caixa a les 22.00 hores en el marc de la Filmoteca.La Asociación Gastronómica Lo Tall celebró ayer noche su tercer menú de película en el Restaurante Mas de los Arcs (Vilanova de la Barca), inspirado esta vez en el film “El Cocinero, el ladrón, su mujer y su amante”. Antoni Vilaró, jefe de cocina del establecimiento, hizo del menú inspirado en la película de Peter Greenaway toda una exhibición gastronómica. Vilaró alternó en su propuesta culinaria una sencilla ensalada de aguacates con langostinos con un faisán con uva moscatel y compota de manzana; o sofisticadas cucharillas de contrastes y ostras Mornay o Florentines. En los postres, unos tradicionales profiteroles cerraron el menú.
Lo Tall despedirá el ciclo cinematográfico y gastronómico “Menús de Película” celebrado con motivo del décimo aniversario de la entidad, el próximo martes 31 de octubre con una cena al Hotel NH Pirineos durante el cual el chef Miquel Martínez recreará platos de la película “Deliciosa Martha”, que se proyectará el día anterior al Centro Cultural de la Obra Social de la Fundación la Caixa a las 22.00 horas en el marco de la Filmoteca.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats