Francesc Xavier Benet es fa amb el 18è Premi Àngel MoncusíFrancesc Xavier Benet se hace con el 18º Premio Àngel Moncusí

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La divuitena edició del concurs de Joves Cuiners Àngel Moncusí, organitzat el passat dilluns 30 d’octubre per la Federació d’Hostaleria i l’Escola d’Hoteleria de Lleida, va tenir com a brillant i merescut guanyador Francesc Xavier Benet, de l’Hostal Benet de Les Borges Blanques, el qual també va guanyar l’accèssit al millor treball de cuina.
El segon lloc d’aquesta divuitena edició del Joves Cuiners, que va comptar amb 12 participants, va anar a parar a les mans de Josep Amorós, del restaurant Amoca de Linyola. La tercera posició fou per a Oscar Luzón, que va participar en representació de l’Hotel Els Avets de Sorpe. El lliurament dels premis d’aquest concurs, un dels més prestigiosos de la seva especialitat i que té com a principal objectiu potenciar, promocionar i estimular el treball d’aquests novells professionals, es va dur a terme en el decurs d’un sopar de gala per a 200 persones celebrat a la pròpia escola, preparat i servit pels alumnes i professors del centre.

Coccions de conill amb bolets i tallarins de préssec

En aquesta ocasió, el producte per al plat principal escollit per l’organització del concurs fou el conill. Xavier Benet va presentar una elaboració feta a base de dues coccions de conill, moniato, rovellons i una reducció de vi Syrah. Cal recordar que, fins al mateix dia de la prova, els cuiners desconeixen el producte base amb el qual s’haurà de fer el plat. Per postres, Benet va fer uns tallarins de préssec, xocolata i fruits secs.La decimoctava edición del concurso de Jóvenes Cocineros Àngel Moncusí, organizado el pasado lunes 30 de octubre por la Federación de Hostelería y la Escuela de Hostelería de Lleida, tuvo como brillante y merecido ganador Francesc Xavier Benet, del Hostal Benet de Les Borges Blanques, el cual también ganó el accésit al mejor trabajo de cocina.
El segundo lugar de esta decimoctava edición del Jóvenes Cocineros, que contó con 12 participantes, fue a parar a manos de Josep Amorós, del restaurante Amoca de Linyola. La tercera posición fue para Oscar Luzón, que participó en representación del Hotel Els Avets de Sorpe. La entrega de los premios de este concurso, uno de los más prestigiosos de su especialidad y que tiene como principal objetivo potenciar, promocionar y estimular el trabajo de estos noveles profesionales, se llevó a cabo en el transcurso de una cena de gala para 200 personas celebrado en la propia escuela, preparado y servido por los alumnos y profesores del centro.

Cocciones de conejo con setas y tallarines de melocotón

En esta ocasión, el producto para el plato principal escogido por la organización del concurso fue el conejo. Xavier Benet presentó una elaboración hecha en base de dos cocciones de conejo, moniato, robellones y una reducción de vino Syrah. Hay que recordar que, hasta el mismo día de la prueba, los cocineros desconocen el producto base con el cual se tendrá que hacer el plato. De postres, Benet hizo unos tallarines de melocotón, chocolate y frutos secos.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats