Lo Tall celebra el seu 15è Aniversari amb un sopar-concertLo Tall celebra su 15º Aniversario con una cena-concierto

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’Associació Cultural i Gastronòmica Lo Tall de Lleida va celebrar, el passat dimecres 28 d’octubre, el seu 15è Aniversari amb una festa sopar-concert al restaurant Neo Parc.
El menú de tast confeccionat per Antoni Rubies va constar de talls de formatges i embotit; tallets de sípia amb arros negre; tall de bacallà gratinat amb samfaina de fruites; tall de vaca i postres de J.R. Casas, de Disseny i Sucre d’Alcarràs. Els vins de La Gravera i l’Olivera, de la mà de Casa Badio; i els caves Parxet servits per Batalla van ser col·laboradors de la festa juntament amb la ginebra Citadelle i la tònica Original.
Lo Tall va agrair també la col·laboració de Jordi Cordero i Sònia Masot de Neo Parc, així com del quartet musical “The Boxters” que van amenitzar la vetllada amb un concert amb ver-sions. Amb el ressopó i la xocolata amb xurros la festa es va allargar fins la matinada.La Asociación Cultural y Gastronómica Lo Tall de Lleida celebró, el pasado miércoles 28 de octubre, su 15 ºAniversario con una fiesta cena-concierto en el restaurante Neo Parc. El menú de degustación confeccionado por Antonio Rubies constó de quesos y embutidos; trocitos de sepia con arroz negro; corte de bacalao gratinado con pisto de frutas; corte de vaca y postres de JR Casas, Diseño y Sucre de Alcarràs. Los vinos de La Gravera y del Olivo, de la mano de Casa Badio, y los cavas Parxet servidos por Batalla fueron colaboradores de la fiesta junto con la ginebra Citadelle y la tónica Original. Lo Tall agradeció también la colaboración de Jordi Cordero y Sonia Masot de Neo Parc, así como del cuarteto musical “The Boxters” que amenizaron la velada con un concierto con versiones. Con el resopón y el chocolate con churros la fiesta se prolongó hasta la madrugada.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats