L,Intèrpret Big Band, amb el Xup XupLa Intèrpret Big Band, con el Xup Xup

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Les societats gastronòmiques de Lleida, coordinades sota el nom de Xup Xup, han tancat un acord de col·laboració amb l’Escola de Música l’Intèrpret perquè la seva orquestra, L’Intèrpret Big Band, amenitzi el Xup Xup Solidari 2012 –sopar en benefici d’Arrels– del proper
dijous 29 de novembre, a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.
L’organització ja compta amb 250 inscrits però, fa una crida per arribar als 300 comensals. El preu és de 35 euros per persona i la recaptació anirà íntegrament als projectes solidaris d’Arrels.
Per reservar, truqueu al 615 116 002 (Francesc) o al 619 292 076 (Ramon). El director de l’Intèrpret, Alfons Pérez, ha volgut destacar “el gran paper que Arrels fa pels més desfavorits i la complicitat de les societats gastronòmiques en aquest sentit”.Las sociedades gastronómicas de Lleida, coordinadas bajo el nombre de Xup Xup, han cerrado un acuerdo de colaboración con la Escuela de Música l’Intèrpret para que su orquesta, La Intèrpret Big Band, amenice el Xup Xup Solidario 2012 -cena en beneficio de Arrels- del próximo jueves 29 de noviembre, en la Escuela de Hotelería y Turismo de Lleida.
La organización ya cuenta con 250 inscritos pero, hace un llamamiento para llegar a los 300 comensales. El precio es de 35 euros por persona y la recaudación irá íntegramente a los proyectos solidarios de Arrels.
Para reservar, llame al 615 116 002 (Francesc) o al 619292076 (Ramon). El director de l’Intèrpret, Alfons Pérez, ha querido destacar “el gran papel que Arrels hace por los más desfavorecidos y la complicidad de las sociedades gastronómicas en este sentido”.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats