Les quatre referències de La Vella Caravana, a la botiga Bo de ShalomLas cuatro referencias de La Vella Caravana, en la tienda Bo de Shalom.

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Òscar Silva de La Vella Caravana va dirigir un tast de les seves quatre referències de cervesa artesana el passat dia 1 de març, a la botiga Bo de Shalom. La Vella Caravana, és l’única marca de cervesa artesana que s’elabora a la província de Lleida, a Menàrguens, i a més, en instal·lacions pròpies. El seu propietari va obrir la nit amb una interessant exposició sobre la història i el procés d’elaboració de la cervesa. Silva –mitjançant les seves coccions Boira, Lo Terrós, Flor de Llúpol i Dunkel Dunk– va manifestar la seva personal forma d’entendre i elaborar aquest producte.
Així, les cerveses de la Vella Caravana van dels gustos més “fàcils” o comercials com és la Boira, una cervesa de gra estil Weissbier; als aromes i gustos més complexos com el cas de la Dunkel Dunk, menys amarga però, amb la personalitat que li atorga el torrat del blat. Les d’estil americà, la Flor de Llúpol (American Pale Ale), especialment amarga i refrescant; mentre que Lo Terrós (American Brown Ale) van ser les encarregades de tancar el tast amb un marcat gust de cafè i cacau.
Per acompanyar les cerveses de La Vella Caravana: formatge de cabra semicurat d’Oliana; codonyat de Cal Valls, paté de la Vall d’Aran, fruita seca d’Aitona i les Garrigues, i xocolata d’Agramunt; productes presentats per Alejandro Dibason de Bo de Shalom que va anunciar que el programa de degustacions a la botiga continuarà els propers divendres.Oscar Silva de La Vella Caravana dirigió una cata de sus cuatro referencias de cerveza artesanal el pasado día 1 de marzo, en la tienda Bo de Shalom. La Vella Caravana, es la única marca de cerveza artesana que elabora en la provincia de Lleida, en Menàrguens, y además, en instalaciones propias. Su propietario abrió la noche con una interesante exposición sobre la historia y el proceso de elaboración de la cerveza. Silva-mediante sus cocciones Boira, Lo Terrós, Flor de Llúpol i Dunkel Dunk-manifestó su personal forma de entender y elaborar este producto.
Así, las cervezas de La Vella Caravana van los gustos más “fáciles” o comerciales como es la Boira, una cerveza de grano estilo Weissbier; los aromas y sabores más complejos como el caso de la Dunkel Dunk, menos amarga pero, con la personalidad que le otorga el tostado del trigo. Las de estilo americano, la Flor de Llúpol (American Pale Ale), especialmente amarga y refrescante, mientras que Lo Terrós (American Brown Ale) fueron las encargadas de cerrar la cata con un marcado sabor a café y cacao.
Para acompañar las cervezas de La Vella Caravana: queso de cabra semicurado de Oliana, membrillo de Cal Valls, paté del Valle de Arán, frutos secos de Aitona y las Garrigues, y chocolate de Agramunt; productos presentados por Alejandro Dibason de Bono de Shalom que anunció que el programa de degustaciones en la tienda continuará los próximos viernes.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats