La Fecoll porta la cuina de l,Aplec del Caragol als restaurants de LleidaLa Fecoll lleva la cocina del Aplec del Caracol a los restaurantes de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Un total de setze restaurants lleidatans participen en la quarta edició de les Jornades Gastronòmiques del Caragol que es van iniciar aquest divendres, 11 de maig, i que permetran degustar menús amb caragols com a principal component fins al proper 27 de maig. La iniciativa s’aixopluga sota el lema “Primavera amb sabor d’Aplec” i és una proposta organitzada des de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida, amb el suport de “la Caixa” i la col·laboració de Turisme de Lleida.
Caragols cuinats de manera tradicional (a la llauna, a la gormanda, amb allioli, etc.) o de forma innovadora (broqueta de caragol amb vinagreta de tomàquet, caragols amb sobrassada i mel, caragols amb escuma d’allioli, etc.) són algunes de les propostes dels restauradors lleidatans adherits a la campanya que, des de fa quatre anys, té lloc al voltant de la celebració de l’Aplec del Caragol. L’objectiu és fomentar el consum de caragols entre lleidatans i, també, turistes que visiten la ciutat les setmanes prèvies a la festa multitudinària que tindrà lloc els propers 25, 26 i 27 de maig als Camps Elisis.
Els restaurants que s’han sumat a les jornades són Aggio, Bodegó Tapes Tast, Can Miquel, Celler del Roser, El Mirador dels Camps Elisis, Els Trulls, Gardeny, Julián, la Garbinada, la Huerta, Local Social Fecoll, lo Caragol, Mas dels Arcs, Neoparc, Antoni Rubies i Tube. Tots ells ofereixen uns menús farcits de caragols a preus molt ajustats, a més de promocions i regals pels qui paguen amb la Visa Caragol de “la Caixa”. Consulta tots els menús a www.aplec.org.Un total de dieciséis restaurantes leridanos participan en la cuarta edición de las Jornadas Gastronómicas del Caracol que se iniciaron el viernes, 11 de mayo, y que permitirán degustar menús con caracoles como principal componente hasta el próximo 27 de mayo. La iniciativa se realiza bajo el lema “Primavera con sabor de Aplec” y es una propuesta organizada desde la Federación de Peñas del Aplec del Caracol de Lleida, con el apoyo de “la Caixa” y la colaboración de Turisme de Lleida.
Caracoles cocinados de manera tradicional (a la llauna, a la gormanda, con alioli, etc.) o de forma innovadora (brocheta de caracol con vinagreta de tomate, caracoles con sobrasada y miel, caracoles con espuma de alioli, etc.) son algunas de las propuestas de los restauradores leridanos adheridos a la campaña que, desde hace cuatro años, tiene lugar en torno a la celebración del Aplec del Caracol. El objetivo es fomentar el consumo de caracoles entre leridanos y, también, turistas que visitan la ciudad las semanas previas a la fiesta multitudinaria que tendrá lugar los próximos 25, 26 y 27 de mayo en los Campos Elíseos.
Los restaurantes que se han sumado a las jornadas son Aggio, Bodegón Tapas Tast, Can Miquel, Celler del Roser, El Mirador de los Camps Elísis, Els Trulls, Gardeny, Julián, la Garbinada, la Huerta, Local Social Fecoll, lo Caragol, Mas dels Arcs, Neoparc, Antoni Rubies y Tube. Todos ellos ofrecen unos menús rellenos de caracoles a precios muy ajustados, además de promociones y regalos para los que pagan con la Visa Caracol de “la Caixa”. Consulta todos los menús en www.aplec.org.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats