La Fecoll porta els caragols de l’Aplec a la Semana Grande de DonostiLa Fecoll trae los caracoles del Aplec a la Semana Grande de Donosti

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Caragols a la gourmanda, amb samfaina o amb tomata seran les tres receptes que elaborarà Josep Vila, el cunier responsable dels tastets populars que organitza la Fecoll per promocionar l’Aplec del Caragol a San Sebastián a partir del proper cap de setmana.
L’Ajuntament de San Sebastián, des del seu departament de Festes, ha convidat a la Federació de Penyes de l’Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll) ha participar en la seva “Semana Grande” del dia 14 al 22 d’agost. Aplec i San Sebastián han tingut una relació intensa en els darrers dos anys, després que l’Espai Catalunya de la ciutat basca demanés, l’estiu de 2008, que el Caragol Tour passés per la capital donostiarra durant el 2009. Ajuntament, Diputació Foral, entitats i associacions del País Basc es van donar cita amb la Fecoll al Palau de Miramar en un dinar caragoler l’octubre de 2009.
“Així el Caragol Tour ha obert la porta als caragols de l’Aplec de l’espai gastronòmic junt a altres menges com les salsitxes d’Alemanya, els “burritos” de Mèxic o els Mojitos de Cuba” explica Xavier Pérez, president de la Fecoll.
Pérez insisteix en que “el Caragol Tour està promocionant la festa lleidatana de l’Aplec arreu d’Espanya i són molts els amics i relacions socials que aquesta activitat està donant a la festa. Els patrocinadors i institucions recolzen el Caragol Tour, i això fa que es pugui fer sense els diners dels penyistes que es dediquen exclusivament a la celebració de l’Aplec del Caragol”.Caracoles a la gourmanda, con samfaina o con tomate serán las tres recetas que elaborará Josep Vila, el cocinero responsable de las catas populares que organiza la Fecoll para promocionar el Aplec del Caragol en San Sebastián a partir del próximo fin de semana.
El Ayuntamiento de San Sebastián, desde su departamento de Fiestas, ha invitado a la Federació de Penyes de l’Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll) ha participar en su “Semana Grande” del día 14 al 22 de agosto. Aplec y San Sebastián han tenido una relación intensa en los últimos dos años, después de que el Espacio Cataluña de la ciudad vasca pidiera, el verano de 2008, que el Caracol Tour pasara por la capital donostiarra durante el 2009. Ayuntamiento, Diputación Foral, entidades y asociaciones del País Vasco se dieron cita con la Fecoll al Palacio de Miramar en una comida caracolera el octubre de 2009.
Pérez insiste en que “el Caracol Tour está promocionando la fiesta leridana del Aplec en toda España y son muchos los amigos y relaciones sociales que esta actividad está dando a la fiesta. Los patrocinadores e instituciones apoyan el Caracol Tour, y esto hace que se pueda hacer sin el dinero de los peñistas que se dedican exclusivamente a la celebración del Aplec del Caragol”.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats