La cuina del caragol sedueix els paladars de Sant SebastiàLa cocina del caracol seduce los paladares de San Sebastián

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El mestre de cerimònies caragoleres de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll), Josep Vila, elabora cada dia des del passat dissabte nit i fins al proper diumenge, dos tastets popular de caragols, al migdia i a la nit, en un espai compartit amb Alemanya, Mèxic, Cuba o el Magreb amb motiu de la Setmana Gran de Sant Sebastià.
Caragols a la gormanda, amb tomata o amb samfaina són les tres elaboracions “fàcils de fer en un ranxo”, comenta Vila, amb les què la cuina del caragol està seduint els paladars dels donostiarres.
Alguns en són devoradors habituals (els caragols destapen passions), altres valents els tasten per primera vegada.
Demà dimecres, dia 18, la Fecoll portarà fins a la capital guipuscoana havaneres, rumbes, animació infantil i molta festa per celebrar el dia de l’Aplec del Caragol a la ciutat.El maestro de ceremonias caragoleres de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll), Josep Vila, elabora cada día desde el pasado sábado noche y hasta el próximo domingo, dos catas populares de caracoles, a mediodía y por la noche, en un espacio compartido con Alemania, México, Cuba o el Magreb con motivo de la Semana Grande de San Sebastián.
Caracoles a la gormanda, con tomate o con samfaina son las tres elaboraciones “fáciles de hacer en un rancho”, comenta Vila, con las que la cocina del caracol está seduciendo los paladares de los donostiarras.
Algunos son devoradores habituales (los caracoles destapan pasiones), otros valientes los prueban por primera vez.
Mañana miércoles, día 18, la Fecoll traerá hasta la capital guipuzcoana habaneras, rumbas, animación infantil y mucha fiesta para celebrar el día del Aplec del Caragol a la ciudad.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats