La Creueta 2007, premi Vinya-Celler-MasiaLa Creueta 2007, premio Vinya-Celler-Masia

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Creueta 2007 d’Eudald Massana Noya; Negre trepat 2009 del Celler Carles Andreu; Samsó 2007 de Parató; Negre 2008 de Mas Pòlit; i Cabernet Sauvignon Criança 2006 de Caves Bolet han estat els cinc vins més valorats al tercer Concurs Vinya-Celler-Masia de vins de collita pròpia dels Països Catalans. El lliurament de premis es va realitzar el dissabte 13 de novembre, en el marc de la Fira Catavins de Sabadell. En aquesta tercera edició, el concurs ha estat exclusivament de vins negres i hi han participat referències de diferents denominacions d’origen de territori de parla catalana.
La possibilitat de tastar vins diferents, en un entorn domèstic i utilitzant les noves tecnologies per fer les valoracions de forma anònima, ha atret molts aficionats del món del vi.La Creueta 2007 de Eudald Massana Noya; Negre trepat 2009 de la Bodega Carles Andreu; Samsó 2007 de Parató; Negre 2008 de Mas Pòlit; y Cabernet Sauvignon Crianza 2006 de Caves Bolet han sido los cinco vinos más valorados al tercer Concurso Vinya-Celler-Masia de vinos de cosecha propia de los Países Catalanes. La entrega de premios se realizó el sábado 13 de noviembre, en el marco de la Feria Catavins de Sabadell. En esta tercera edición, el concurso ha sido exclusivamente de vinos tintos y han participado referencias de diferentes denominaciones de origen de territorio de habla catalana.
La posibilidad de probar vinos diferentes, en un entorno doméstico y utilizando las nuevas tecnologías para hacer las valoraciones de forma anónima, ha atraído muchos forofos del mundo del vino.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats