La Cooperativa d’Artesa, vi oficial de l’Aplec del CaragolLa Cooperativa de Artesa, vino oficial del Aplec del Caracol

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El president de la Cooperativa d’Artesa, Josep Canal, i el de la FECOLL, Xavier Pérez, han signat un conveni pel qual els vins del celler de la cooperativa d’aquesta localitat de la Noguera es converteixen en el vi oficial de l’Aplec del Caragol.
L’acord, que converteix a la cooperativa d’Artesa en colaborador oficial de l’Aplec, és una clara aposta de la FECOLL per les Denominacions d’Origen de Ponent, recolzant el sector cooperativista de Lleida. A més dóna l’oportunitat a marques de prestigi locals de promocionar Lleida i la seva cuina del caracol per tot Espanya.
La gamma de vins que elaboren a Artesa de Segre són els que s’oferiran a les colles pel seu consum en el proper Aplec del Caragol, mentre que el producte estrella de la bodega –el vi Del Iris Cabernet Souvignon Criança 2004- és el que se serveix en els dinars del Caragol Tour 2007. Aquest vi va obtenir, recentment, la medalla de bronze al Fòrum Vic 2007.El presidente de la Cooperativa de Artesa, Josep Canal, y el de la FECOLL, Xavier Pérez, han firmado un convenio por el cual los vinos de la bodega de la cooperativa de esta localidad de la Noguera se convierten en el vino oficial del Aplec del Caracol.
El acuerdo, que convierte a la cooperativa de Artesa en colaborador oficial del Aplec, es una clara apuesta de la FECOLL por las Denominaciones de Origen de Poniente, apoyando el sector cooperativista de Lleida. Además da la oportunidad a marcas de prestigio locales de promocionar Lleida y su cocina del caracol por toda España.
La gama de vinos que elaboran en Artesa de Segre son los que se ofrecerán a las peñas para su consumo en el próximo Aplec del Caracol, mientras que el producto estrella de la bodega –el vino De Iris Cabernet Sauvignon Crianza 2004- es el que se sirve en las comidas del Caracol Tour 2007. Este vino obtuvo, recientemente, la medalla de bronce en el Foro Vic 2007.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats