La 40a Nit de l’Enologia, el 7 de juny al Celler i Castell de Vila-seca

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

1200_1716195486image010

L’Associació i el Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya celebra la seva tradicional Nit de l’Enologia que enguany arriba a la quarantena edició. L’esdeveniment se celebrarà divendres 7 de juny al Celler i Castell de Vila-seca i tindrà com a acte destacat de la trobada la realització d’una taula de debat amb els presidents que han liderat l’Associació durant aquest anys. A més es farà un reconeixement social de la tasca dels enòlegs que s’han distigit pels seus valors professionals i s’honorarà el professional que acosta el vi al consumidor i, també, a la societat.

Des de la seva constitució, el 3 d’abril de 1984, l’associació ha crescut gràcies al compromís i la dedicació dels seus membres i treballen per promoure els seus objectius i la seva missió, professionalitzar un sector essencial pel país.

La taula de debat proporcionarà una oportunitat única per a la reflexió i la celebració, amb la participació d’il·lustres figures que han marcat la trajectòria de l’Associació al llarg dels anys.

La vetllada finalitzarà amb un sopar de gala al jardí del Castell de Vila-seca.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats