La “Porcpassió” s’instal·la a 50 restaurants i bars de LleidaLa “Porcpassió” se instala en 50 restaurantes y bares de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’Aula d’Hostaleria de Lleida va ser ahir dimecres l’escenari de presentació de la primera mostra gastronòmica a l’entorn del porc que, sota el nom de Porcpassió i fins al 4 de març, reuneix una cinquantena de restaurants i bars de la província de Lleida. Tapes, torrades, entrepans, plats de carta, menús temàtics o maridatges amb fruita i vi, per reivindicar la importància d’aquesta carn en la nostra gastronomia i també per a l’economia doncs Lleida té la major cabana de porcí de l’Estat.
La iniciativa –promoguda per Hostaleria de Lleida amb el suport de l’Ajuntament i la Diputació de Lleida– a més d’una innovadora oferta culinària a taula, promocionarà la cultura gastronòmica del porc a través de les xarxes socials. També es dinamitzarà la iniciativa amb el sorteig setmanal d’un sopar per a dues persones entre tots els qui es registrin al facebook de Moviment H.El Aula de Hostelería de Lleida fue ayer miércoles el escenario de presentación de la primera muestra gastronómica en torno al cerdo que, bajo el nombre de Porcpassió y hasta el 4 de marzo, reúne a una cincuentena de restaurantes y bares de la provincia de Lleida. Tapas, tostadas, bocadillos, platos de carta, menús temáticos o maridajes con fruta y vino, para reivindicar la importancia de esta carne en nuestra gastronomía y también para la economía pues Lleida tiene la mayor cabaña de porcino del Estado .
La iniciativa-promovida por Hostelería de Lleida con el apoyo del Ayuntamiento y la Diputación de Lleida-además de una innovadora oferta culinaria en la mesa, promocionará la cultura gastronómica del cerdo a través de las redes sociales. También se dinamizará la iniciativa con el sorteo semanal de una cena para dos personas entre todos los que se registren en el facebook de Movimiento H.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats