L’Escola de Lleida, segona al concurs de la revista CuinaLa Escuela de Lleida, segunda en el concurso de la revista Cuina

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida va guanyar a Manresa el passat divendres 23 de maig, el segon premi del Concurs de Joves Cuiners i Cambrers de Catalunya que organitza el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de la revista Cuina, i que va aplegar disset escoles d’hostaleria catalanes.
L’equip d’alumnes de l’escola de Lleida va estar format pels tàndems Andrea Cadena i Santi Valdivieso, a la cuina; i Eva Goñalons i David Arroyo, al servei de sala. Cadena i Valdivieso van disposar de dues hores per reinterpretar i elaborar dues receptes tradicionals catalanes: Calamars farcits i Atmel·lats. Per la seva banda, Goñalons i Arroyo, al servei de sala, van maridar el plat principal amb el vi Petit Saó 2010 del Celler Mas Blanch i Jové de la DO Costers del Segre, i van preparar, a la vista del jurat, una pera de Lleida acompanyada d’un còctel refrescant. En aquest sentit, el jurat del concurs també va valorar la presentació, la tècnica i l’elegància del servei per part dels alumnes alumnes.
La Escuela de Hotelería y Turismo de Lleida ganó en Manresa, el pasado viernes 23 de mayo, el segundo premio del Concurso de Jóvenes Cocineros y Camareros de Cataluña que organiza el Departamento de Enseñanza de la Generalidad de Cataluña, con la colaboración elaboración de la revista Cuina, y que reunió diecisiete escuelas de hostelería catalanas.
El equipo de alumnos de la escuela de Lleida estuvo formado por tándems Andrea Cadena y Santi Valdivieso, en la cocina; y Eva Goñalons y David Arroyo, el servicio de sala. Cadena y Valdivieso dispusieron de dos horas para reinterpretar y elaborar dos recetas tradicionales catalanas: Calamares rellenos y Atmel instalados. Por su parte, Goñalons y Arroyo, al servicio de sala, maridar el plato principal con el vino Petit Saó 2010 de la bodega Mas Blanch i Jové de la DO Costers del Segre, y prepararon, a la vista del jurado, una pera de Lleida acompañada de un cóctel refrescante. En este sentido, el jurado del concurso también valoró la presentación, la técnica y la elegancia del servicio por parte de los alumnos alumnos.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats