L’alcalde inaugura el Restaurant Neo ParcEl alcalde inaugura el Restaurante Neo Parc

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, va inaugurar el Restaurant Neo Parc el passat dilluns dia 3 de desembre. Més de 200 persones entre familiars, amics,clients i col·laboradors de la parella Sònia Massot i Jordi Cordero, propietaris del local; i del xef Antoni Rúbies es van donar cita en aquest establiment que va aprofitar la trobada per presentar la pàgina web.
Neo Parc ofereix un ampli horari de dia amb serveis de cafeteria, esmorzar, menú del dia i carta al migdia, des de les 06.00 hores fins a les 21.00 hores de dilluns a divendres. Els dissabtes l’horari és de 07.00 a 14.00 hores i fins les 16.00 hores es pot menjar a la carta.El alcalde de Lleida, Àngel Ros, inauguró el Restaurante Neo Parc el pasado lunes día 3 de diciembre. Más de 200 personas entre familiares, amigos, clientes y colaboradores de la pareja Sònia Massot y Jordi Cordero, propietarios del local; y del chef Antoni Rúbies se dieron cita en este establecimiento que aprovechó el encuentro para presentar la página web.
Neo Parc ofrece un amplio horario de día con servicios de cafetería, desayuno, menú del día y carta a mediodía, desde las 06.00 horas hasta las 21.00 horas de lunes a viernes. Los sábados el horario es de 07.00 a 14.00 horas y hasta las 16.00 horas se puede comer a la carta.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats