Cuina tropical amb producte de la terra de la mà del Restaurant Katena de MotrilCocina tropical con producto de la tierra de la mano del Restaurante Katena de Motril

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Fruita amb micuit d’oca, seitons farcits de mango o crema d’alvocat amb anxoves són algunes de les exòtiques exquisitats amb què Pepe Katena (Restaurant Katena de Motril) fusiona la cuina tradicional de la costa andalusa amb els fruits exòtics que ofereix la Costa Tropical granadina. En una línia més tradicional, “quisquilla” de Motril, pop sec amb allioli, seitons en vinagre o amanida de pebrots són altres de les seves especialitats.
Katena i el seu equip van ser els ambaixadors de la gastronomia dels municipis de Costa Tropical, Salobreñas i Motril durant la setmana passada a la Fira Internacional del Turisme (FITUR) a Madrid. Operadors turístics, mitjans de comunicació i autoritats van ser testimonis durant la fira de les diferents exhibicions culinàries en directe i degustacions d’aquest equip de restauradors.
Entre les fruites exòtiques que s’han adaptat a la gastronomia local de la Costa Tropical trobem els alvocats, mangos, papaies, guaiabes… Uns productes que conviuen o irrompen en plats tan tradicionals com els escabetxos, el marisc, les sardines, el gaspatxo andalús… o altres especialitats de sempre com les “migas” o els guisats amb patates i diferents peixos.
Fruta con micuit de ganso, boquerones rellenos de mango o crema de aguacate con anchoas son algunas de las exóticas exquisiteces con que Pepe Katena (Restaurante Katena de Motril) fusiona la cocina tradicional de la costa andaluza con los frutos exóticos que ofrece la Costa Tropical granadina. En una línea más tradicional, “quisquilla” de Motril, pulpo seco con allioli, boquerones en vinagre o ensalada de pimientos son otras de sus especialidades.
Katena y su equipo fueron los embajadores de la gastronomía de los municipios de Costa Tropical, Salobreñas y Motril durante la semana pasada a la Feria Internacional del Turismo (FITUR) en Madrid. Operadores turísticos, medios de comunicación y autoridades fueron testigos durante la feria de las diferentes exhibiciones culinarias en directo y degustaciones de este equipo de restauradores.
Entre las frutas exóticas que se han adaptado a la gastronomía local de la Costa Tropical encontramos los aguacates, mangos, papaias, guaiabas… Unos productos que conviven o irrumpen en platos tan tradicionales como los escabeches, el marisco, las sardinas, el gazpacho andaluz… u otras especialidades de siempre como las “migas” o los guisos con patatas y diferentes pescados.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats