Jurat anònim popular pel millor vi negre del Països CatalansJurado anónimo popular para el mejor vino negro de los Países Catalanes

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Després de l’èxit de les primeres edicions, el Consorci Vinya-Celler-Masia endega la tercera edició del Concurs de vins de collita pròpia dels Països Catalans, l’original concurs en què 100 jutges anònims valoren cinquanta referències de petits elaboradors dels Països Catalans a través d’Internet.
Aquesta tercera edició estarà dedicada en exclusiva als vins negres i busca donar a conèixer la rica varietat de vins i varietats negres que s’elaboren a les diferents Denominacions d’Origen dels Països Catalans.
Poden formar part del jurat totes aquelles persones interessades (aficionats, professionals, mitjans, etc.) que ho desitgin, fins al límit de 100 jutges i per estricte ordre d’inscripció a la web. En dues fases, els jutges rebran un total de 9 ampolles de vi a casa (o a l’adreça que triïn) i mitjançant un sistema interactiu en faran la valoració a través d’internet.
En finalitzar el concurs, els jutges podran assistir a la festa de lliurament de premis del concurs, que com a novetat aquest any se celebrarà el 13 de novembre en el marc de la Fira Catavins de Sabadell.
Les sol·licituds de participació ja estant obertes a la pàgina web www.vinyacellermasia.net i es tancaran a la cobertura de les 100 places o el 15 de setembre de 2010. Después del éxito de las primeras ediciones, el Consorcio Viña-Bodega-Masía emprende la tercera edición del Concurso de vinos de cosecha propia de los Países Catalanes, el original concurso en que 100 jueces anónimos valoran cincuenta referencias de pequeños elaboradores de los Países Catalanes a través de Internet.
Esta tercera edición estará dedicada en exclusiva a los vinos tintos y busca dar a conocer la rica variedad de vinos y variedades negras que se elaboran a las diferentes Denominaciones de Origen de los Países Catalanes.
eden formar parte del jurado todas aquellas personas interesadas (aficionados, profesionales, medios, etc.) que lo deseen, hasta el límite de 100 jueces y por estricto orden de inscripción a la web. En dos fases, los jueces recibirán un total de 9 botellas de vino a casa (o a la dirección que elijan) y mediante un sistema interactivo harán la valoración a través de internet.
Al finalizar el concurso, los jueces podrán asistir en la fiesta de entrega de premios del concurso, que como novedad este año se celebrará el 13 de noviembre en el marco de la Feria Catavins de Sabadell.
Las solicitudes de participación ya estando abiertas en la página web www.vinyacellermasia.net y se cerrarán a la cobertura de las 100 plazas o el 15 de septiembre de 2010.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats