Joves Cuiners i Festa Anual de l,Hostaleria de Lleida, 29 d’octubreJóvenes Cocineros y Fiesta Anual de la Hostelería de Lleida, 29 de octubre

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La popular bloggera gastronómica "Garbancita"La Federació d’Hosta-leria de Lleida està treballant de valent en el concurs de Joves Cuiners que tindrà lloc el proper dilluns 29 d’octubre. Pel que fa al jurat d’aquesta XXIV edició estarà format per: Jordi Bordas, de la Pastisseria Santa Creu de Viladecans; en Nandu Jubany, de Can Jubany a Calldetenes; l’ Albert Raurich, del Restaurant Dos Palillos de Barcelona; en Gonzalo Ferreruela del Restaurant Ferreruela de Lleida i guanyador de l’anterior edició del concurs; i la reconeguda bloggera gastronòmica, “Garbancita”.
A banda, i com a jurat de cuina, l’organització comptarà amb en Martin Lippo i en Juanba Agreda. Pel que fa a la Nit del Soci, que com és habitual se celebra el mateix dia dels premis del Concurs de Joves Cuiners, enguany la Federació prepara un homenatge als hostalers i hostaleres de l’associació lleidatana que s’han jubilat en aquests darrers 5 anys. Per aquesta raó, l’entitat fa una crida als professionals perquè contactin amb la Federació i informin dels seus noms. L’ acte tindrà lloc a la Sala Manolita de Lleida.La Federación de Hostaería de Lleida está trabajando duro en el concurso de Jóvenes Cocineros que tendrá lugar el próximo lunes 29 de octubre. En cuanto al jurado de esta XXIV edición estará formado por: Jordi Bordas, de la Pastelería Santa Cruz de Viladecans, Nandu Jubany, de Can Jubany en Calldetenes; Albert Raurich, del Restaurante Dos Palillos de Barcelona, Gonzalo Ferreruela del Restaurante Ferreruela de Lleida y ganador de la anterior edición del concurso, y la reconocida bloggera gastronómica, “Garbancita”.
Además, y como jurado de cocina, la organización contará con Martin Lipper y Juanba Agreda. En cuanto a la Noche del Socio, que como es habitual se celebra el mismo día de los premios del Concurso de Jóvenes Cocineros, este año la Federación prepara un homenaje a los hosteleros y hosteleras de la asociación leridana que se han jubilado en estos últimos 5 años. Por esta razón, la entidad hace un llamamiento a los profesionales para que contacten con la Federación e informen de sus nombres. El acto tendrá lugar en la Sala Manolita de Lleida.La popular bloggera gastronómica "Garbancita"

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats