Jordi Bort Ferrando, director de l’INCAVIJordi Bort Ferrando, director del INCAVI

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Govern català ha nomenat Jordi Bort i Ferrando, nascut a Tortosa l’any 1974 i resident a Girona, com a nou director de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), organisme dependent del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), en substitució d’Oriol Guevara.
Jordi Bort és titulat en Hostaleria, especialitat de sommelier, pel Ministeri d’Educació de França. Ha realitzat també diversos cursos relacionats amb els vins i els formatges. Era fins ara director general de l’empresa Le Carte de Vins, de la societat The Wine List SL, amb seu a Madrid. Anteriorment havia estat director de producte de la mateixa empresa, una cadena amb 35 establiments a Espanya, França i Suïssa. També es soci de l’empresa QMC Consultors, consultoria especialitzada en hostaleria i turisme.
L’any 2002 va ser nomenat president de l’Associació Catalana de Sommeliers, col·lectiu de professionals de la restauració amb més de 400 socis. Va ser reelegit novament l’any 2009. També és vicepresident de la Unió d’Associacions Espanyoles de Sommeliers.El Gobierno catalán ha nombrado Jordi Bort Ferrando, nacido en Tortosa en 1974 y residente en Girona, como nuevo director del Instituto Catalán de la Viña y el Vino (INCAVI), organismo dependiente del Departamento de Agricultura, Ganadería , Pesca, Alimentación y Medio Natural (DAAM), en sustitución de Oriol Guevara.
Jordi Bort es titulado en Hostelería, especialidad de sumiller, por el Ministerio de Educación de Francia. Ha realizado también diversos cursos relacionados con los vinos y los quesos. Era hasta ahora director general de la empresa Le Carte de Vinos, de la sociedad The Wine List SL, con sede en Madrid. Anteriormente había sido director de producto de la misma empresa, una cadena con 35 establecimientos en España, Francia y Suiza. También es socio de la empresa QMC Consultores, consultoría especializada en hostelería y turismo.
En 2002 fue nombrado presidente de la Asociación Catalana de Sumilleres, colectivo de profesionales de la restauración con más de 400 socios. Fue reelegido nuevamente en 2009. También es vicepresidente de la Unión de Asociaciones Españolas de Sumilleres.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats