Geol 2007, a la mostra Amb accent de LleidaGeol 2007, en la muestra Amb accent de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Geol 2007 de Tomàs Cusiné va protagonitzar la part gastronòmica de l’activitat “Amb accent de Lleida” que la Galeria d’Art Carme Espinet de Barcelona va organitzar el passat dijous, dia 3 de maig, en el marc del programa “Art que és veu, art que es beu” d’aquesta sala d’exposicions.
Els assistents van poder gaudir amb obres d’artistes lleidatans com Josep Guinovart, Antoni Llovet, Jaume Roure, Benet Rossell, Perico Pastor i Joanpere Massana; mentre assaborien un càtering de Lluïsa Medina regat amb el vi lleidatà DO Costers del Segre. Durant la vetllada, comentaris del cellerer Tomàs Cusiné i del president de l’Acadèmia Catalana de la Gastronomia, Miquel Espinet, cosí de la galerista Carmen Espinet.
El menú amb què es va casar el Geol van ser crema de meló amb cruixent de pernil ibèric; mandonguilles amb sèpia; pastís de pasta de full amb secret ibèric, formatge i melmelada; i trufes de xocolata amb confitura de taronja i licor de mascaró.El Geol 2007 de Tomàs Cusiné protagonizó la parte gastronómica de la actividad “Amb accent de Lleida” que la Galería de Arte Carmen Espinet de Barcelona organizó el pasado jueves, día 3 de mayo, en el marco del programa “Art que és veu, art que es beu “de esta sala de exposiciones.
Los asistentes pudieron disfrutar con obras de artistas leridanos como Josep Guinovart, Antoni Llovet, Jaume Roure, Benet Rossell, Perico Pastor y Joanpere Massana, mientras saboreaban un catering de Luisa Medina regado con el vino leridano DO Costers del Segre. Durante la velada, comentarios del bodeguero Tomás Cusiné y del presidente de la Academia Catalana de la Gastronomía, Miquel Espinet, primo de la galerista Carmen Espinet.
El menú con el que se casó el Geol fueron crema de melón con crujiente de jamón ibérico; albóndigas con sepia; pastel de hojaldre con secreto ibérico, queso y mermelada, y trufas de chocolate con confitura de naranja y licor de mascarón.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats