Gastrònoms universitaris visiten Lleida de la mà d’Slow FoodGastrónomos universitarios visitan Lleida de la mano de Slow Food

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Un grup de vint-i-quatre universitaris estudiants d’un Master en Gastronomia i Comunicació amb procedències tan disperses com Estats Units, França, Mèxic, Irlanda, Japó, Anglaterra, Israel, Espanya, Dinamarca, Itàlia, Puerto Rico o Corea van visitar la setmana passada a Lleida de la mà d’Slow Food.
L’explotació de plantes ecològiques de Josep Pàmies a Balaguer, l’Escola d’Hoteleria de Lleida, el celler l’Olivera, el restaurant El Dien i l’Escola de Capacitació Agrària de Vallfogona van ser les parades que conformaren el programa d’aquests estudiants de la Universitat de l’Estudi de les Ciències Gastronòmiques de Colorno, a Itàlia.
Aquesta Universitat ha estat pionera a Europa en els estudis de gastronomia amb una llicenciatura pròpia que, com el màster, alterna les sessions teòriques amb continues sortides gastronòmiques. El moviment Slow Food d’Itàlia va ser l’impulsor d’aquesta facultat.Un grupo de veinticuatro universitarios estudiantes de un Master en Gastronomía y Comunicación con procedencias tan dispersas como Estados Unidos, Francia, México, Irlanda, Japón, Inglaterra, Israel, España, Dinamarca, Italia, Puerto Rico o Corea visitaron la semana pasada en Lleida de la mano de Slow Food.
La explotación de plantas ecológicas de Josep Pàmies en Balaguer, la Escuela de Hostelería de Lleida, la bodega l’Olivera, el restaurante El Dien y la Escuela de Capacitación Agraria de Vallfogona fueron las paradas que conformaron el programa de estos estudiantes de la Universidad del Estudio de las Ciencias Gastronómicas de Colorno, en Italia.
Esta Universidad ha sido pionera en Europa en los estudios de gastronomía con una licenciatura propia que, como el máster, alterna las sesiones teóricas con continúas salidas gastronómicas. El movimiento Slow Food de Italia fue el impulsor de esta facultad.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats