Gastronomia & WellnessGastronomía & Wellness

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

El restaurant Oasis va presentar el 16 de juliol, una original proposta que amb el nom de “Gastronomia &Wellness, de la pell a la taula” combina la cuina d’aquest establiment lleidatà i l’estètica dels centres Maribel Morato. Durant tot l’estiu, el restaurant oferirà un menú de tast –amb fruita i altres productes locals– en el que cada plat tindrà una interpretació com a tractament d’estètica i benestar. Fèlix Larrosa, regidor i president de Turisme de Lleida va acompanyar Carmen Vidales i Carmen Molina (de l’Oasis) i Maribel Morato en una singular presentació del menú i una demostració en viu de l’aplicació dels tractaments corporals, al menjador del restaurant. L’acte també va reivindicar la qualitat del producte agroalimentari local.
Així en aquesta original proposta el “salmorejo de tomata de l’horta amb poma Golden” té una versió de fruito teràpia com a “exfoliació facial de tomata amb massatge amb oli d’oliva i mascareta purificant de poma”. La “mini hamburguesa de porc amb carxofes i préssec” també es pot aplicar com a “massatge drenant amb extracte de carxofes”. Com a plat de peix, el “bacallà amb catxipanda de paraguaio d’Aitona” i la seva versió com a “exfoliant corporal de polpa de paraguaio i massatge relaxant d’oli de lavanda”. El plat de carn, “bombó de filet de vedella ecològica dels Pirineus amb maduixes”, inspira un “tractament facial de lluminositat suprema amb maduixa”. Finalment, les postres “figues al cava, gelatina de menta i mel i xocolata d’Agramunt” esdevenen un ritual “corporal d’exfoliació amb polpa de figa, mel, embolcall de xocolata i massatge balinès”.
Com a tancament, gin tònic amb ginebra lleidatana; mentre que tots els que optin per un dels rituals d’estètica i benestar finalitzaran amb un bany de bombolles de cava amb essències.El restaurante Oasis presentó el 16 de julio, una original propuesta que con el nombre de “Gastronomía & Wellness, de la piel a la mesa” que combina la cocina de este establecimiento leridano y la estética de los centros Maribel Morato. Durante todo el verano, el restaurante ofrecerá un menú de degustación-con fruta y otros productos locales-en el que cada plato tendrá una interpretación como tratamiento de estética y bienestar. Fèlix Larrosa, concejal y presidente de Turismo de Lleida acompañó Carmen Vidales y Carmen Molina (del Oasis) y Maribel Morato en una singular presentación del menú y una demostración en vivo de la aplicación de los tratamientos corporales, en el comedor del restaurante. El acto también reivindicó la calidad del producto agroalimentario local.
Así en esta original propuesta el “salmorejo de tomate de la huerta con manzana Golden” tiene una versión de fruto terapia como “exfoliación facial de tomate con masaje con aceite de oliva y mascarilla purificante de manzana”. La “mini hamburguesa de cerdo con alcachofas y melocotón” también se puede aplicar como “masaje drenante con extracto de alcachofas”. Como plato de pescado, el “bacalao con catxipanda de paraguayo de Aitona” y su versión como “exfoliante corporal de pulpa de paraguayo y masaje relajante de aceite de lavanda”. El plato de carne, “bombón de solomillo de ternera ecológica de los Pirineos con fresas”, inspira un “tratamiento facial de luminosidad suprema con fresa”. Finalmente, los postres “higos al cava, gelatina de menta y miel y chocolate de Agramunt” se convierten en un ritual “corporal de exfoliación con pulpa de higo, miel, envoltura de chocolate y masaje balinés”.
Como cierre, gin tonic con ginebra leridana, mientras que todos los que opten por uno de los rituales de estética y bienestar finalizarán con un baño de burbujas de cava con esencias.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats