Gastronomia lleidatana, al Cuines de TV3 de la mà d’Antoni RúbiesGastronomía leridana, al Cuines de TV3 de la mano de Antoni Rúbies

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El xef lleidatà Antoni Rúbies conduirà el programa “Cuines” de TV3 durant quatre dies de la setmana vinent (31 de març, 1, 2 i 3 d’abril); un programa que s’emet de dilluns a divendres a les 15.35h, després del Telenotícies Migdia, pel canal autonòmic català. Rubies, que actualment és propietari i xef del restaurant arrosseria Antoni Rúbies d’Artesa de Lleida, elaborarà quatre receptes amb ingredients de proximitat (com l’oli de Castelldans o l’esturió de la Val d’Aran) i productes de temporada.
Així, dilluns 31 cuinarà Raviolis de botifarra negra i puré de cigrons; dimarts 1 serà el torn de l’Arròs amb verdures i bolets de temporada; dimecres 2 elaborarà Fricandó d’Esturió de la Val d’Aran amb el seu caviar i, finalment, dijous 3 oferirà Mandonguilles de peus de porc al romesco.
Coincidint amb l’emis-sió d’aquests programes, el restaurant del xef Rúbies donarà la possibilitat de tastar les quatre receptes com a aperitius dins del menú d’arrossos i del menú del dia.
L’establiment està especialitzat en arrossos i cuina de mercat.El chef leridano Antoni Rúbies conducirá el programa “Cuines” de TV3 durante cuatro días de la semana próxima (31 de marzo, 1, 2 y 3 de abril); un programa que se emite de lunes a viernes a las 15.35h, después del Telenotícies Migdia, por el canal autonómico catalán. Rubies, que actualmente es propietario y chef del restaurante arrocería Antoni Rúbies de Artesa de Lleida, elaborará cuatro recetas con ingredientes de proximidad (como el aceite de Castelldans o el esturión de la Val d’Aran) y productos de temporada.
Así, el lunes 31 cocinará Raviolis de morcilla y puré de garbanzos; martes 1 será el turno del Arroz con verduras y setas de temporada; miércoles 2 elaborará Fricandó de Esturión de la Val d’Aran con su caviar y, finalmente, jueves 3 ofrecerá Albóndigas de pies de cerdo al romesco.
Coincidiendo con la emisión de estos programas, el restaurante del chef Rúbies dará la posibilidad de probar las cuatro recetas como aperitivos dentro del menú de arroces y el menú del día.
El establecimiento está especializado en arroces y cocina de mercado.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats