Agustí Torelló Sibil presenta a Lleida els primers AT RocaAgustí Torelló Sibil presenta en Lleida los primeros AT Roca

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

L’enòleg Agustí Torelló Sibill va presentar els seus nous vins AT Roca a Lleida el passat dimarts, dia 25 de març, en una clara aposta pels vins del terrer de la DO Penedès.
De la mà de l’Associació de Sommeliers de Lleida, Torelló va presentar un projecte ric en sinergies entre els viticultors i cellers on l’honestitat per elaborar vins fidels al terrer i la varietat és una màxima. Dos anys després de desvincular-se de les caves familiars, neix aquest projecte en què compta amb el suport dels seus fills, Jordi i Agustí Torelló Roca.
AT ROCA oferta: dos escumosos –un brut reserva i un rosat reserva–, dos vins DO Penedès i un de la DO Montsant.El enólogo Agustí Torelló Sibill presentó sus nuevos vinos AT Roca en Lleida el pasado martes, día 25 de marzo, en una clara apuesta por los vinos del terruño de la DO Penedès.
De la mano de la Asociación de Sommeliers de Lleida, Torelló presentó un proyecto rico en sinergias entre los viticultores y bodegas donde la honestidad para elaborar vinos fieles al terruño y la variedad es una máxima. Dos años después de desvincularse de las cavas familiares, nace este proyecto en el que cuenta con el apoyo de sus hijos, Jordi y Agustí Torelló Roca.
AT ROCA oferta: dos espumosos –un bruto reserva y un rosado reserva–, dos vinos DO Penedès y uno de la DO Montsant.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats