Gaspà de Ponts, a la final del premi Millor Sumiller d’EspanyaGaspà de Ponts, a la final del premio Mejor Sommelier de Espanya

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El sumiller de Ponts, Jaume Gaspà i Vila de Lo Ponts Restaurant, és el representant de Lleida al concurs, Millor Sumiller d’Espanya 2010 que, organitzat per la Unió d’Associacions Espanyoles de Sumillers (UAES), avui se celebra en el marc de San Sebastian Gastronomika.
El prestigiós i espectacular concurs que busca el millor sumiller d’Espanya, es trasllada per primer cop al congrés gastronòmic donostiarra, i més concretament a la programació Gastronomika-off.
La final d’aquest concurs es farà en dues fases: un examen escrit i privat, al matí, i el gran show en viu de les probes pràctiques per la tarda.
Les proves que es faran a l’escenari són: identificació de producte i tast comentat; carta errònia; menú de maridatge; i servei i decantació.
El guanyador de la prova competirà, representant Espanya, en el concurs mundial.El sommelier de Ponts, Jaume Gaspà Vila de Lo Ponts Restaurant, es el representante de Lleida al concurso, Mejor Sommelier de España 2010 que, organizado por la Unión de Asociaciones Españolas de Sommeliers (UAES), hoy se celebra en el marco de San Sebastian Gastronomika.
El prestigioso y espectacular concurso que busca el mejor sommelier de España, se traslada por primera vez al congreso gastronómico donostiarra, y más concretamente en la programación Gastronomika-off.
La final de este concurso se hará en dos fases: un examen escrito y privado, por la mañana, y el gran show en vivo de las pruebas prácticas por la tarde.
Las pruebas que se harán al escenario son: identificación de producto y cata comentada; carta errónea; menú de maridaje; y servicio y decantación.
El ganador de la prueba competirá, representando España, en el concurso mundial.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats