Finalitza la “Setmana dera Codina Occitana de la Val d’Aran”Finaliza la “Setmana dera Codina Occitana de la Val d’Aran”

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Un total de deu restaurants de la Val d’Aran participen aquesta segona quinzena de juliol en la “Setmana dera Codina Occitana de Montanha Val d’Aran” en el marc de les X Jornades Occitanocatalanes que es desenvolupen en aquest territori lleidatà. Des del dia 16 de juliol i fins aquest diumenge 22, es pot gaudir d’aquesta cuina als restaurants Casa Irene d’Arties, Esquiró de Baquèira, Batalla i Hosteria Catalana de Bossòst, Casa Estampa de Escunhau, Casa Rufus de Gessa, i els Era Coquèla, Era Lucana, Era Mola i Fonda d’en Pep de Vielha.
L’ànec i els bolets, els altres protagonistes de les diferents mostres gastronòmiques que celebra la Val durant l’any (Jornades de l’Ànec i Aplec del Bolet), també hi són presents en aquesta mostra. Un total de diez restaurantes del Valle de Arán participan esta segunda quincena de julio en la “Setmana dera Codina Occitana de Montanha Val d’Aran” en el marco de las X Jornadas Occitano-catalanas que se desarrollan en este territorio leridano. Desde el día 16 de julio y hasta este domingo 22, se puede disfrutar de esta cocina en los restaurantes Casa Irene de Arties, Esquiró de Baquèira, Batalla y Hosteria Catalana de Bossòst, Casa Estampa de Escunhau, Casa Rufus de Gessa, y los Era Coquèla, Era Lucana, Era Mola y Fonda d’en Pep de Vielha.
El pato y las setas, los otros protagonistas de las diferentes muestras gastronómicas que celebran en el Valle durante el año (Jornadas del Pato y Encuentro de la Seta), también están presentes en esta muestra.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats