Família Torres celebra una nova edició de la Nit d’Estrelles al Penedès

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

ElCelleret_nitdestrelles_1

És una de les experiències més emblemàtiques i premiades  del celler familiar, que s’organitza des de fa deu anys 

Família Torres celebra el dissabte, 17 de juliol, a les vuit del vespre, a Pacs del Penedès, una nova edició de la Nit d’Estrelles, una de les experiències més emblemàtiques que ofereix el celler familiar a l’estiu des de fa deu anys. Una oportunitat única que combina l’astronomia, el vi, la gastronomia i la música en directe en un entorn idíl·lic envoltat de vinyes sota el cel estrellat del Penedès. 

El punt de trobada és el Centre de Visites del celler de Família Torres, situat a la finca Mas La Plana. La vetllada comença amb una copa de benvinguda de l’escumós Esplendor de Vardon Kennett. Tot seguit s’inicia un recorregut per la vinya; per una banda, es donarà a conèixer el compromís amb la sostenibilitat i la viticultura regenerativa de Família Torres contra el canvi climàtic, i per l’altra, els astrònoms del Planetari Fora d’Òrbita explicaran als visitants curiositats sobre les estrelles i planetes i planetes que es poden veure durant les nits d’estiu al Penedès. 

L’experiència culmina amb un sopar a l’aire lliure sota les estrelles al Jardí Restaurant El Celleret, amenitzat pel grup de música Marian Baraona Jazz Trio i harmonitzat amb vins de Família Torres com Vinyarets i Fransola, tots dos del Penedès, i Celeste Reserva del celler Pago del Cielo, a la Ribera del Duero. 

Durant el sopar, es poden continuar observant els estels a través d’un telescopi. Per aquelles persones que no coneguin el celler, s’ofereix també la possibilitat de fer una visita prèvia a les 19h que cal reservar en el moment de fer la inscripció a l’activitat. També s’ofereix transport des de Barcelona. Per garantir el compliment de tots els protocols de seguretat, es prendrà la temperatura a tots els assistents i es posarà a disposició dels participants gel hidroalcohòlic. 

La Nit d’Estrelles ha estat premiada en diverses ocasions per organismes com la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, la World Food Travel Association o els Wine Tourism Awards organitzats per la prestigiosa revista internacional Drinks International. 

Reserves a través www.torres.es/ca/experiencies/penedes o contactant el departament de reserves de Família Torres al 93 817 7330 o reserves@torres.es. 

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats