Escultures de Marta Pruna al celler Tomàs CusinéEsculturas de Marta pruna en la bodega Tomás Cusiné

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Sota el títol Art al celler, l’escultora Marta Pruna Francesch exposa una trentena d’obres a les instal·lacions del celler Tomàs Cusiné.
Doctora en Belles Arts, Pruna treballa pedres dures o fusta i ha desenvolupat una contundència que es manifesta en el tall abrupte, la qual cosa s’ha mostrat en nombroses exposicions nacionals i internacionals. Les escultures de l’artista, que treballa a la comarca de Les Garrigues, estan exposades a la botiga i a la sala de criança i accessos del celler d’El Vilosell.Bajo el título Arte en la bodega, la escultora Marta Pruna Francesch expone una treintena de obras en las instalaciones de la bodega Tomàs Cusiné.
Doctora en Bellas Artes, Ciruela trabaja piedras duras o madera y ha desarrollado una contundencia que se manifiesta en el corte abrupto, lo que se ha mostrado en numerosas exposiciones nacionales e internacionales. Las esculturas de la artista, que trabaja en la comarca de Les Garrigues, están expuestas en la tienda y en la sala de crianza y accesos de la bodega de El Vilosell.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats