LA VINYA DELS ARTISTES

Escultura en directe d’Erik Schmitz a Mas Blanch i Jové

El celler de la Pobla de Cérvoles acollirà l'activitat aquest dissabte, dia 4 de juliol, a les 18 hores

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Erik Schmitz Coll

L’artista Erik Schmitz realitzarà una obra d’art en directe amb sarments de vinya aquest dissabte, dia 4 de juliol, a les 18 hores a la Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové (La Pobla de Cérvoles). Segons expliquen els organitzadors, “serà una activitat que cercarà la participació dels assistents i que continuarà amb un maridatge dels vins ecològics del celler en plena natura, acabant amb la posta de sol de fons”.

El preu de l’activitat és de 20 euros pels adults i 15 euros pels menors d’edat majors de 12 anys. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia al celler Mas Blanch i Jové. Aquesta activitat ha estat ideada per Organitzem x tu.

L’escultura, de caràcter efímer i 100% biodegradable, consisteix en un refugi amb la forma característica d’un animal de la zona. El concepte recau en reivindicar la necessitat de protegir i respectar la fauna. En aquesta ocasió farem una ofrena per als animals, generant un espai per a ells, i per a la natura, ja que els materials vénen de la terra i en tornaran a formar part.

Erik Schmitz Coll és un artista nascut a Alemanya i crescut a terres de ponent que utilitza l’art com a mitjà per comunicar-se i manifestar pensaments. Concep la creativitat com una via intuïtiva, subtil i suggeridora entre l’artista i l’espectador-receptor. Li interessa el concepte però la seva prioritat és que l’observador rebi i s’identifiqui amb l’obra. És per això que els protagonistes de les seves creacions són la figura humana i animal, la vegetació, el paisatge i la geografia. Amb la temàtica, el contrast i el gran format, pretén trencar amb la quotidianitat, amb les rutines contemporànies i els estigmes establerts. Busca també oferir un respir que pugui donar lloc a la reflexió i que reverteixi amb una millor convivència.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats