[:ca]Els Wine Tourism Awards premien Cellers Torres[:es]Los Wine Tourism Awards premian Bodegas Torres[:en]The Wine Tourism Awards recognize Torres winery[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

BODEGAS TOREES

[:ca]El jurat dels Wine Tourism Awards, destaca quatre de les propostes de Cellers Torres: el Tour enofotogràfic, l’Enocursa, el Taller d’elaboració de brandi i l’experiència Tapes a cegues (Blind Tapas). El jurat també assenyala que la Nit d’estrelles, que va ser premiada en una altra edició, continua impressionant com a exemple d’experiència innovadora, segons publica la revista britànica en el número de febrer.
Els Wine Tourism Awards, convertits en un referent en el sector, promouen i reconeixen l’excel·lència i innovació en enoturisme. És la tercera vegada que Cellers Torres ha estat guardonat com a experiència turística més innovadora, i és, a més, l’únic celler espanyol reconegut el 2016; els altres cinc premiats procedeixen d’Austràlia, Sudàfrica i Portugal.
El Centre de Visites de Cellers Torres, situat a Pacs del Penedès, ofereix més de vint experiències entorn del món del vi per a tot tipus de visitants. A les propostes que ofereix de manera habitual al llarg de l’any, s’hi sumen cada any experiències singulars que se celebren en dates concretes.
És el cas de dues de les experiències mencionades pel jurat dels Wine Tourism Awards: el Tour enofotogràfic, una activitat de tardor perquè aficionats a la fotografia aprenguin, amb un fotògraf professional, diferents tècniques gràcies a la varietat d’espais, interiors i exteriors, que ofereix el celler. I l’enocursa, una carrera popular entre vinyes que acostuma a celebrar-se a la primavera.
Per altra banda, l’experiència Blind Tapas ofereix als participants la possibilitat d’en-
dinsar-se al món de les aromes, els sentits i les sensacions a través d’un sorprenent maridatge, mentre que al Taller d’elaboració de brandi, els visitants descobreixen els secrets d’aquest destil·lat i elaboren la seva pròpia barreja, que s’emporten a casa en una ampolla com a record. El Centre de Visites de Cellers Torres compta amb un equip d’unes trenta persones i rep cada any prop de 100.000 visitants de tot el món.

walkingtour
walkingtour
[:es]El jurado de los Wine Tourism Awards destaca cuatro de las propuestas de Bodegas Torres: el Tour enofotográfico, la Enocursa, el Taller de elaboración de brandy y la experiencia Tapas a ciegas (Blind Tapas). El jurado también señala que la Noche de estrellas, que fue premiada en otra edición, continúa impresionante como ejemplo de experiencia innovadora, según publica la revista británica en el número de febrero.
Los Wine Tourism Awards, convertidos en un referente en el sector, promueven y reconocen la excelencia e innovación en enoturismo. Es la tercera vez que Bodegas Torres ha sido galardonado como experiencia turística más innovadora, y es, además, la única bodega española reconocida en 2016; los otros cinco premiados proceden de Australia, Sudáfrica y Portugal.
El Centro de Visitas de Bodegas Torres, ubicado en Pacs del Penedès, ofrece más de veinte experiencias en torno al mundo del vino para todo tipo de visitantes. En las propuestas que ofrece de forma habitual a lo largo del año, se suman cada año experiencias singulares que se celebran en fechas concretas.
Es el caso de dos de las experiencias mencionadas por el jurado de los Wine Tourism Awards: el Tour enofotográfico, una actividad de otoño para aficionados a la fotografía que aprenden, con un fotógrafo profesional, diferentes técnicas gracias a la variedad de espacios, interiores y exteriores, que ofrece la bodega. Y la Enocursa, una carrera popular entre viñedos que suele celebrarse en primavera.
Por otra parte, la experiencia Blind Tapas ofrece a los participantes la posibilidad de adentrarse en el mundo de los aromas, los sentidos y las sensaciones a través de un sorprendente maridaje, mientras que en el Taller de elaboración de brandy, los visitantes descubren los secretos de este destilado y elaboran su propia mezcla, que se llevan a casa en una botella como recuerdo. El Centro de Visitas de Bodegas Torres cuenta con un equipo de unas treinta personas y recibe cada año cerca de 100.000 visitantes de todo el mundo.

walkingtour
walkingtour
[:en]The jury of the Wine Tourism Awards highlights four proposals for Bodegas Torres: the enophotografic Tour, the Enocursa, the development of brandy workshop and the Blind Tapas experience. The jury also noted that the Night of Stars, which was awarded in another edition, continues impressing as an example of innovative experience, as the British magazine published in its February issue.
The Wine Tourism Awards, which have become a benchmark in the sector, promote and recognize excellence and innovation in wine. It is the third time that Torres winery has been awarded for its innovative tourism experience and it is also the only Spanish winery recognized in 2016; the other five wineries are from Australia, South Africa and Portugal.
Visit Centre of Torres winery, located in Pacs del Penedès, offers more than twenty experiences around the world of wine for all visitors. To the proposals offered regularly throughout the year, every year add unique experiences that take place on specific dates.
This is the case of two of the experiences mentioned by the jury of the Wine Tourism Awards: the enophotografic Tour, an activity for photo enthusiasts learners drove by professional photographers to show different techniques thanks to the variety of spaces, inside and outside, offered by the winery. And the Enocursa, a popular race among vineyards which is usually held in spring.
Moreover, the Blind Tapas experience offers participants the opportunity to dive into the world of senses and feelings through a surprising pairing, while in the workshop making brandy, visitors discover the secrets this distillate and make their own blend, which they take home in a bottle as a souvenir. Torres winery visit center has a team of about thirty people and receives every year about 100,000 visitors from around the world.

walkingtour
walkingtour
[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats