[:ca]Dos grups d’alumnes d’Hoteleria de Lleida a Torí i Montpellier[:es]Dos grupos de alumnos de Hostelería de Lleida a Turin y Montpellier[:en]Students from the Hospitality school in Lleida go to Turin and Montpellier[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

160225hoteleria

[:ca]L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, participa en projectes de mobilitat en l’àmbit del programa del Parlament Europeu Erasmus+.
Així, un grup de deu alumnes dels cicles formatius de grau mitjà de Cuina, gastronomia i serveis de restauració; Forneria, pastisseria i confiteria i d’Elaboració de productes alimentaris, realitzen una estada d’un mes (del 14 al 18 de febrer de 2016) en empreses de Torí (Itàlia), en col·laboració amb el centre educatiu Ipssar “Giuseppina Colombatto” d’aquesta localitat.
Altres deu alumnes de diferents cicles formatius de grau mitjà realitzen una altra estada (també entre el 14 i el 18 de febrer de 2016) en empreses de Montpellier (França), en col·laboració amb el centre educatiu Lycée George Frêche d’aquesta localitat.

160225turisme

[:es]La Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida participa en proyectos de movilidad en el ámbito del programa del Parlamento Europeo Erasmus +.
Así, un grupo de diez alumnos de los ciclos formativos de grado medio de Cocina, gastronomía y servicios de restauración; Panadería, pastelería y confitería y de Elaboración de productos alimenticios, realizan una estancia de un mes (del 14 al 18 de febrero de 2016) en empresas de Turín (Italia), en colaboración con el centro educativo IPSS “Giuseppina Colombatti”de esta localidad.
Otros diez alumnos de diferentes ciclos formativos de grado medio realizan otra estancia (también entre el 14 y el 18 de febrero de 2016) en empresas de Montpellier (Francia), en colaboración con el centro educativo Lycée George Frêche de esta localidad.

160225turisme[:en]The School of Hospitality and Tourism of Lleida participates in projects in the field of mobility program Erasmus + Parliament.
Thus, a group of ten students training through cooking, food and catering services; Bakery, pastry and confectionery and Production of food products, made a stay of one month (from 14 to 18 February 2016) in companies in Turin (Italy), in collaboration with the school IPSS “Giuseppina Colombatto”in this town.
Ten other students from different training go through another stay (also between 14 and 18 February 2016) in companies in Montpellier (France), in collaboration with the school Lycée George Frêche in this town.

160225turisme[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats