Els vins Montilla-Moriles s’obren al gran públic durant el mes de maigLos vinos Montilla-Moriles se abren al gran público durante el mes de mayo

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La capital andalusa de Còrdova ha viscut, aquest mes de maig, la XXIV Cata del Vino Montilla-Moriles, entre els dies 2 i 6 de maig al pla conegut com Los Llanos del Pretorio amb l’assistència de gairebé la totalitat dels cellers d’aquesta Denominació d’Origen.
Entre els principals atractius d’aquesta edició cal destacar els tastos dirigits, activitat que va començar l’any passat i que aquest any ha comptat amb nombrosos participants.
Guiats per especialistes els visitants van poder endinsar-se en el món del Montilla-Moriles i totes les seves varietats: blancs joves, fins, amontillats, olorosos o Predo Ximénez.
La setmana prèvia al tast, la Denominació va organitzar una Setmana Cultural amb el clàssic homenatge a les tavernes i la presentació del llibre “Glorias del Amontillado”, de José Ponferrada Gómez y José Antonio Ponferrada.
Entre les varietats de vins que vam poder degustar, cal destacar la gamma dels Eléctrico i els Pedro Ximénez de Bodegas Toró Albalà. Així com els vins de Bodegas El Gallo o la històrica Sociedad de Plateros de Còrdova.La capital andaluza de Córdoba ha vivido, este mes de mayo, la XXIV Cata del Vino Montilla-Moriles, entre los días 2 y 6 de mayo en la llanura conocida como Los Llanos del Pretorio con la asistencia de casi la totalidad de las bodegas de esta Denominación de Origen.
Entre los principales atractivos de esta edición hay que destacar las catas dirigidas, actividad que empezó el año pasado y que este año ha contado con numerosos participantes.
Guiados por especialistas los visitantes pudieron adentrarse en el mundo de Montilla-Moriles y todas sus variedades: blancos jóvenes, finos, amontillados, olorosos o Predo Ximénez.
La semana previa a la cata, la Denominación organizó una Semana Cultural con el clásico homenaje a las tascas y la presentación del libro “Glorias del Amontillado”, de José Ponferrada Gómez y José Antonio Ponferrada.
Entre las variedades de vinos que pudimos degustar, hay que destacar la gama de los Eléctrico y Pedro Ximénez de Bodegas Toró Albalà. Así como los vinos de Bodegas El Gallo o la histórica Sociedad de Plateros de Córdoba.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats