Els segells de qualitat dels vins d’AlemanyaLos sellos de calidad de los vinos de Alemania

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’associació dels principals productors de vi d’Alemanya va introduir, cap al final del segle XX, els identificatius o segells de qualitat Grosses Gewächs o Erstes Gewächs. En vint anys aquest identificatius s’han fet prou reconeguts i qui tasta un d’aquests vins ja sap que han passat diferents controls de qualitat com la classificació del raïm o la limitació de quantitat de collita per hectàrea.

En el cas de l’Erstes Gewächs, un segell que conviu amb el Grosses Gewächs en al zona del Rheingau, està identificat de manera visual pels tres arcs romànics. Els vins amb aquest distintiu només poden venir de les vinyes certificades de més qualitat, i la verema s’ha de realitzar a mà. A més, la producció per hectàrea està limitada a 50 hectolitres i els vins no poden sortir a la venda fins el primer dia de setembre de l’any següent a la seva elaboració. Finalment, els vins que volen obtenir aquesta categoria han de passar un tast sensorial d’experts.

La asociación de los principales productores de vino de Alemania introdujo, hacia el final del siglo XX, los identificativos o sellos de calidad Grosses Gewächs o Erstes Gewächs. En veinte años este identificativos se han hecho bastante reconocidos y quienes prueba un de estos vinos ya sabe que han pasado diferentes controles de calidad como la clasificación de la uva o la limitación de cantidad de cosecha por hectárea.

En el caso del Erstes Gewächs, un sello que convive con el Grosses Gewächs en en el zona del Rheingau, está identificado de manera visual por los tres arcos románicos. Los vinos con este distintivo sólo pueden venir de las viñas certificadas de más calidad, y la vendimia se tiene que realizar a mano. Además, la producción por hectárea está limitada a 50 hectolitros y los vinos no pueden salir a la venta hasta el primer día de septiembre del año siguiente a su elaboración. Finalmente, los vinos que quieren obtener esta categoría tienen que pasar una cata sensorial de expertos.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats