Els lleidatans Millà i Burgués, ponents de cuina al País BascLos leridanos Millà y Burgués, ponentes de cocina en el País Vasco

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els xefs lleidatans Joan Burgués (Restaurant Cassia de Lleida) i Enric Millà (Restaurant El Dien de Vallfogona de Balaguer) han estat escollits aquest mes com a ponents en diferents congresSos gastronòmics del País Basc.
Burgués va fer la seva ponència el darrer dijous 22 de novembre al Congres de “Pinchos y Tapas” que es realitza a Sant Sebastià en paral·lel al Congrés Lo Mejor de la Gastronomía.
El cuiner va apostar pels pebrots del Padró amb anxoves de l’Escala, les ostres amb carxofes, un aire d’aigua de mar i nàcar amb safrà; i una broqueta de pollastre confitat amb curri i tzatziki.
Per la seva banda, Millà assistirà aquest dijous i divendres, dies 29 i 30 de novembre, a la fira “Algusto saber y sabor” que es realitzarà a Bilbao entre els dies 29 de novembre i 2 de desembre de desembre al palau Bilbao Exhibition Centre.
Millà donarà una classe magistral de cuina sobre la Stevia el dia 29 a les 17.00 hores dins de l’apartat del teatre del gust, on hi haurà una part teòrica i l´altra de cuina en directe.Los chefs leridanos Joan Burgués (Restaurante Cassia de Lleida) y Enric Millà (Restaurante El Dien de Vallfogona de Balaguer) han sido escogidos este mes como ponentes en diferentes congresos gastronómicos del País Vasco.
Burgués hizo su ponencia el último jueves 22 de noviembre en el Congreso de “Pinchos y Tapas” que se realiza en San Sebastián en paralelo al Congreso Lo Mejor de la Gastronomía.
El cocinero apostó por los pimientos del Padrón con anchoas de ll’Escala, las ostras con alcachofas, un aire de agua de mar y nacar con azafrán; y una brocheta de pollo confitado con curry y tzatziki.
Por su parte, Millà asistirá este jueves y viernes, días 29 y 30 de noviembre, a la feria “Algusto saber y sabor” que se realizará en Bilbao entre los días 29 de noviembre y 2 de diciembre de diciembre al palacio Bilbao Exhibition Center.
Millà dará una clase magistral de cocina sobre la Stevia el día 29 a las 17.00 horas dentro del apartado del teatro del gusto, donde habrá una parte teórica y otra de cocina en directo.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats